Best Workplaces Nederland » Great Place to Work Nederland

Best Workplaces Nederland

Organisaties die zich onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap erkennen wij als Best Workplaces. Een Best Workplace is een organisatie waarin medewerkers vertrouwen hebben in de mensen voor zij werken, trots zijn op hun baan en plezier hebben met collega’s.

Voor het label Best Workplace is het vereist dat er is voldaan aan de criteria van het medewerkersonderzoek en de analyse van de organisatiecultuur. Niet iedere organisatie die deelneemt krijgt automatisch het label. 

Op dinsdag 26 maart 2019 maken wij de Top 10 Best Workplaces per categorie bekend. 

Sfeerimpressie bekendmaking Best Workplaces 2018

Tijdens het Best Workplaces event op 27 maart 2018 maakten wij de 63 Best Workplaces bekend. Het thema 'Share' stond tijdens deze editie van het event centraal. Met ruim 400 mensen in de Westergasfabriek was het een bijzondere avond. De nummers 1 van de vier categorieën waren: Atlassian (Multinational), coöperatie DELA (Large), Lean Consultancy Group (Medium) en House of Performance (Small). Alle organisaties op de lijst voldeden aan de Great Place to Work criteria: vereiste score op het medewerkersonderzoek naar vertrouwen, trots en plezier en de analyse van hun werkgeversbeleid. Ontdek alle Best Workplaces in de Special en waarop deze organisaties het verschil maken in het trendrapport

Special Award winnaars 2018

Best Workplaces zijn organisaties die zowel vanuit hun organisatiecultuur als vanuit de mening van de medewerkers aantonen dat ze goede werkgevers zijn. Ieder jaar reiken wij drie Special Awards uit aan organisaties die excelleren op bepaalde thema's uit de analyse van de organisatiecultuur. In 2018 zijn het de thema's Inspireren, Spreken en Luisteren. 

Hoe word je een Great Place to Work?

Wanneer ben je als organisatie een Great Place to Work, hoe erkennen wij goed werkgeverschap en welke stappen moet je doorlopen?

Ontdek alles over deelname

Ontdek eerdere Best Workplaces

Welke organisaties zijn de afgelopen jaren erkend als Best Workplace in Nederland, de top Best Workplaces in Europa en/of tot de Best Multinationals ter wereld?

Bekijk de lijsten

Behoort jullie organisatie ook 
tot de Best Workplaces van Nederland?

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC