Menu

Great Place To Work-Certified™

AFTER'S COOL

Great Place To Work™ Certified
Juni 2022 - Juni 2023
Great Place To Work™ Certified
Juni 2021 - Juni 2022
Great Place To Work™ Certified
Juni 2023 - Juni 2024
Best Workplaces™ Europe 2023 - Large
Positie 23
Best Workplaces™ Europe 2022 - Large
Positie 34
Best Workplaces for Women™ 2024 - Large
Positie 2
Best Large Workplaces™ 2023
Positie 5
Best Large Workplaces™ 2022
Positie 4

Over deze organisatie

AFTER’S COOL is een vertrouwenspersoon en coach in één, die scholieren van de basis- en middelbare school met plezier leert leren en vooruitkijken. Al sinds 1999. Waar we voor staan? Wij geloven erin dat iedereen met zelfvertrouwen en een positieve mindset een verschil kan maken voor de wereld. Met een flinke dosis positiviteit en enthousiasme helpen we scholieren daarbij. Ieder kind verdient bij ons dezelfde kans. En altijd op een manier die bij hem of haar past.

Bij AFTER’S COOL werken wij dus met z’n allen aan één doel: blije leerlingen, vol zelfvertrouwen. Werken bij AFTER’S COOL betekent dat je écht iets voor iemand kan betekenen. Wij worden heel blij van mensen die graag initiatief nemen en hun eigen ontwikkeling centraal stellen.

AFTER’S COOL is een familiebedrijf en zo voelt het ook! Het hele team werkt vanuit liefde voor de leerlingen, is ontzettend positief en is altijd bereid een stap extra te zetten. Als Great Place To Work vinden we het belangrijk dat niet alleen onze leerlingen, maar wij zelf ook blijven leren en ontwikkelen.

Milou Andriessen, Vestigingsmanager
“Wat ik fijn vind aan AFTER'S COOL en het voor mij een Great Place To Work maakt, is dat het een ontzettend horizontaal bedrijf is waarin ik volledig word vrijgelaten om mijn eigen keuzes te maken waarin de kwaliteit van mijn eigen vestiging en mijn ontwikkeling altijd voorop staat. Ik werk er nu ruim 6 jaar, begonnen als begeleider naast mijn studie, toen doorgegroeid naar assistent manager en nu al enige tijd vestigingsmanager. Ik ben blij dat ik zoveel leerlingen mag helpen en met zoveel leuke collega's samenwerk!”
Emmy van Rooyen, Directrice
“Ja! Wij zijn gecertificeerd als Great Place To Work! Vertrouwen, ontwikkelen en jezelf willen verbeteren is heel belangrijk voor ons. AFTER’S COOL bestaat al ruim 22 jaar. Regelmatig vraag ik mijzelf af waarom ik nog met zoveel plezier in en áán AFTER'S COOL werk. Ik blijf het maar leuk vinden! Dat wordt voor een groot deel veroorzaakt doordat ik aan een bedrijf bouw waar ik zelf ook graag wil werken. En dat moet voor ons allemaal bij AFTER’S COOL gelden. Met deze certificering voel ik daar de erkenning voor. De hele wereld mag het weten: AFTER’S COOL is een Great Place To Work. Een heel mooi startpunt om van daaruit weer beter te worden.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified