Menu
MO_Header
MO_Header

Medewerkersonderzoek

De Trust Index is ons medewerkersonderzoek dat vertrouwen, trots en plezier meet in jouw organisatie. Het geeft concrete handvatten om met elkaar in gesprek te gaan en om aan de slag te gaan met jouw organisatiecultuur.

Jaarlijks voeren we dit medewerkersonderzoek uit bij 10.000 organisaties in 60 landen. Dat doen we al meer dan 30 jaar.

Omdat de Trust Index is gebaseerd op universele waarden, is het wereldwijd in elke organisatie toepasbaar, ongeacht grootte of branche.

Trust Index in één minuut

In deze video vertelt Nienke, een van onze projectmanagers, meer over de Trust Index, de dimensies en de stellingen.

Bekijk de video
Thumbnail_Trust_index_Nienke

Dit maakt ons medewerkersonderzoek uniek

"Cultuur is de basis van alles. Die cultuur meetbaar en tastbaar maken, zodat je er ook daadwerkelijk aan kunt bouwen, dat is waarom je Great Place To Work moet inzetten."

Jurriaan van Reijsen, Employee Engagement Lead bij Avisi

Méér dan een medewerkers-tevredenheidsonderzoek

De Trust Index meet meer dan alleen betrokken- of tevredenheid. Er is natuurlijk niets mis met tevreden medewerkers. Maar er is een groot verschil tussen een tevreden medewerker en een medewerker die zijn of haar volle potentieel kan en wil inzetten. In het laatste geval dragen medewerkers namelijk bij aan innovatie en groei in een organisatie.

Om succesvol te zijn als organisatie, heb je dus meer nodig dan tevreden medewerkers. Een omgeving waar vertrouwen, trots en plezier centraal staan en waar elke medewerker zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt, maakt dat iedereen zijn of haar volle potentieel kan en wil inzetten.

Lees verder
MO_Tevredenheid
Steps & Benefits of an International Great Place To Work program 2023

Meedoen in meerdere landen

Ontdek de mogelijkheid voor multinationals om de Trust Index in meerdere landen uit te voeren

Vraag de whitepaper aan

De 5 dimensies van de Trust Index

De Trust Index bestaat uit 60 stellingen over 5 verschillende dimensies. Lees meer over de dimensies en ontdek voorbeeldstellingen.

Ontdek nog meer voorbeeldstellingen en wat meedoen oplevert
Ontdek nog meer voorbeeldstellingen en wat meedoen oplevert

Boek een demo

Na afloop van het onderzoek kun je de resultaten inzien, filteren en vergelijken in Waves. Dit online platform is speciaal voor Great Place To Work ontwikkeld.

  • Geef managers toegang tot de resultaten. Laat managers aan de slag gaan met de resultaten van hun eigen afdeling of team.

  • Vergelijk met andere organisaties. Leg jouw resultaten naast die van vergelijkbare organisaties om ze in perspectief te plaatsen.

  • Filter op basis van relevante kenmerken. Ontdek onderlinge verschillen en ga aan de slag met verbeteringen op maat. De anonimiteit blijft hierbij gewaarborgd.

De mate van inzicht in de resultaten die je krijgt, hangt af van het pakket dat je kiest. Lees meer over onze pakketten.

Ja, ik wil een demo

Ontdek Waves

In deze video legt Monique uit hoe Waves werkt en ontdek je verschillen in inzicht, afhankelijk van het pakket dat je kiest. 

Bekijk de video
Thumbnail_Waves

Veelgestelde vragen

Monique_vierkant
Op weg naar een cultuur van vertrouwen
Maak vrijblijvend kennis met een van onze experts. Tijdens een online kennismaking bekijken we wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Laten we kennismaken!