Menu

Over Great Place To Work®


Onze missie is dat iedereen, ongeacht wie je bent of wat je doet, werkt bij een
Great Place to Work For All™.

Ons verhaal

De laatste jaren volgen veranderingen op de werkvloer elkaar in hoog tempo op, mede dankzij de nieuwe technologische mogelijkheden, maatschappelijke veranderingen en de intrede van een nieuwe generatie werkenden.

Om als organisatie te kunnen inspelen op belangrijke veranderingen is goed werkgeverschap met maximale aandacht voor de mens belangrijk. Wereldwijd werken we al 35 jaar in 60 verschillende landen vanuit het gedachtegoed dat vertrouwen de basis is voor het behalen van betere individuele prestaties, betere teamprestaties en betere bedrijfsresultaten met groei en innovatie als gevolg.

Wil je meer weten over Great Place to Work® en wat het jouw organisatie kan opleveren? Bekijk dan de video hieronder!

Onze visie & missie

Wij streven naar het creëren van great place to work for all organisaties, zodat iedereen, ongeacht wie je bent of wat je doet, het maximale uit zichzelf kan halen. Met vertrouwen als fundament van organisatiesucces, helpen we organisaties bij het creëren van een organisatiecultuur waarin maximale aandacht voor de mens en vertrouwen centraal staat.

1

Onze visie

Een organisatiecultuur die wordt gekenmerkt door maximale aandacht voor de mens maakt een organisatie een goede werkgever en een great place to work for all. Wij geloven in het creëren van een cultuur die ontstaat uit vertrouwen. Wanneer medewerkers in jouw organisatie een grote mate van vertrouwen ervaren, zal de potentie van iedere medewerker maximaal benut worden.

2

Onze missie

Iedereen heeft recht op een werkplek waar men zichzelf kan zijn en waar mensen elkaar vertrouwen. Een plek waar medewerkers trots zijn op hun werk en waar plezier wordt gemaakt. Zo ontstaat er een organisatiecultuur van innovatie en erkenning. Onze missie is dan ook: “1 miljoen mensen werken bij een great place to work for all.”

Onze kernwaarden

Great Place to Work_ Core Values_02-2a We Care

We care

Great Place to Work_ Core Values_02-2b We Challenge

We challenge

Great Place to Work_ Core Values_02-2c We Are On A Mission

We are on a mission

Great Place to Work_ Core Values_02-2d Together We Got This

Together we got this

Great Place To Work logo - Black

Ontdek meer over de Great Place To Work For All-filosofie

Great Place To Work For All-filosofie whitepaper-1

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Bij Great Place to Work® staat het motiveren en ontwikkelen van onze medewerkers centraal. Een fijne werkplek draagt bij aan het werkplezier van ieder individu. 

Met onze missie willen we bijdragen aan een betere wereld door vertrouwen, trots en plezier in organisaties te vergroten. Om deze missie kracht bij te zetten, werken we met een inclusief MVO-beleid waarin social responsibility en samenwerkingen met ngo’s centraal staan.

10. Marketing - Website - Monique - Great Place to Work Nederland

Klaar om aan de slag te gaan?

Bespreek de mogelijkheden met ons team van experts.

Laten we kennismaken