Menu

Onze mensen


Onze collega’s geloven dat het centraal stellen van medewerkers en een cultuur van vertrouwen de sleutel is naar succes.

Ontmoet ons team

Wist je dat iedere collega voor zichzelf heeft gedefinieerd wat werken bij Great Place to Work voor hem of haar betekent? Op deze pagina lees je wie onze collega’s zijn, wat hun passie is en met wie je contact op kunt nemen bij vragen. 

En ja, we zijn zelf ook een Great Place to Work. Jaarlijks doen onze medewerkers mee aan ons eigen medewerkersonderzoek en werkgeversonderzoek. Met een score van maar liefst 96% noemen wij onszelf met trots ook een great place to work. 

René
René Brouwers

Chief Executive Officer

06 21 44 86 69
Stuur mij een e-mail


 

Wie ben je?
Ik ben René, een bevlogen duizendpoot.

Wat doe je?
Mijn werk bestaat uit een leuke combinatie van werk als directeur van de Nederlandse vestiging van Great Place To Work, werk als consultant onder andere door het geven van workshops en inspiratiesessies en het onderhouden van de contacten binnen ons wereldwijde netwerk van Great Place To Work-vestigingen. En als mooiste: Zoveel mogelijk in gesprek zijn met klanten over hun ontwikkeling en verandering als organisatie, veelal vanuit hun ambitie een Best Workplace te zijn.

Wat betekent Great Place To Work voor jou?
Het feit dat ons gedachtegoed en de manier waarop wij aankijken tegen de wereld van goed werkgeverschap het fundament vormt bij alle organisaties waarmee wij samenwerken, vind ik enorm krachtig en inspirerend. De thema’s Vertrouwen, Trots en Plezier vormen voor mij een sterke basis voor ontwikkeling bij organisaties. Vanuit Great Place To Work betekent dit voor mij dat we echt iets kunnen bijdragen aan de wereld van werkend Nederland. De passie en gedrevenheid van de mensen waarmee ik mag samenwerken om hun doel te bereiken, is heel mooi om te zien, zeker gezien mijn achtergrond in de non-profit sector.

Waarvoor kunnen mensen contact met jou opnemen?
Ik kom graag in gesprek over het creëren van mooie organisaties. Met een kop koffie voor inspiratie of kritische vragen over wie we zijn en wat we doen. Over vraagstukken rondom verandermanagement en organisatieontwikkeling. Ook breng ik organisaties onderling graag met elkaar in contact in het kader van het delen Best Practices en inspiratie. Organisaties kunnen zoveel van elkaar leren. Schroom niet om contact met mij op te nemen, want ik kom graag bij je langs vanuit de overtuiging dat daar hoe dan ook wel iets moois uitkomt.

Connie
Connie van der Kamp

Customer Success Manager

06 29 17 19 11
Stuur mij een e-mail

Wie ben je?
Connie, De parel uit het zuiden.

Wat doe je?
Als Customer Success Manager begeleid ik organisaties tijdens het gehele Great Place to Work traject. Ik heet jouw organisatie welkom bij het Great Place to Work netwerk. Ik analyseer de resultaten van het onderzoek en ik geef je handvatten mee om intern aan de slag te kunnen. De harde data combineer ik met de menselijke kant van het verhaal. Gedurende het jaar check ik een aantal keer met je in om af te stemmen hoe het traject intern verloopt en waar ik, of mijn collega’s, je nog in kunnen ondersteunen. Denk hierbij aan het delen van inspirerende content, het begeleiden van dialoogsessies, het geven van workshops of je in contact brengen met andere deelnemende organisaties.

Wat betekent Great Place to Work voor jou?
Great Place to Work is een verlengde van hoe ik in het leven sta. Alles gebaseerd op vertrouwen met trots en plezier, want dat is voor mij de basis van een gelukkig leven.  Mijn kracht is het écht zien en horen van mensen en dat willen we bij Great Place to Work ook bereiken binnen organisaties, wat leeft er nu echt? Wat is de feedback van de medewerkers en wat kunnen we daarvan leren om verder te groeien als succesvolle organisatie?

Eva
Eva Brandel

Customer Success Manager

06 25 49 47 83
Stuur mij een e-mail

Wie ben je?
Ik ben Eva Brandel, een nieuwsgierige psychologe met het hart op de tong.

Wat doe je?
Als Consultant bij Great Place to Work ben ik in de gelegenheid om met onze klanten in gesprek te gaan over hun reis naar goed werkgeverschap. Het liefst doe ik dit door heel veel vragen te stellen en met een psychologisch brilletje op. Hiermee probeer ik de ander aan het denken te zetten en zijn de uiteindelijke “oplossingen” ook echt iets van de organisatie zelf. Je kunt een ander immers beter leren vissen, dan ‘m iedere avond een vers filetje onder de neus schuiven. Bewustzijn en zelfredzaamheid creëren rondom het thema ‘Werkgeluk’, dat is mijn uiteindelijke doel.

Wat betekent Great Place to Work voor jou?
Ooit begonnen als stagiair, daarna doorgegroeid tot projectmedewerker en nu werkzaam als consultant: Great Place to Work vormt letterlijk de rode draad door mijn carrière. En natuurlijk niet zomaar! Naast alle ontwikkelingskansen die ik heb gekregen, voel ik me ook nog eens ontzettend thuis bij de mensen die ik mijn collega’s mag noemen. Lief en leed kan hier worden gedeeld, dat gun ik oprecht iedereen. Ik ben daarnaast ontzettend blij dat ik op dagelijkse basis een verdiepingsslag kan maken op de kennis die ik tijdens mijn studie - Arbeid & Gezondheidspsychologie - heb opgedaan.

Het moeten uitleggen waar toch die hippe bedrijfsnaam op slaat en zelfs de flauwe grappen ten gevolge daarvan: Het zal me nooit vervelen. Great Place to Work: spread the word!

Waarvoor kunnen mensen contact met jou opnemen?
Als je hulp zoekt bij het creëren van een gezonde, veilige en fijne werkomgeving voor je medewerkers, waarin Vertrouwen, Trots en Plezier de boventoon voeren, dan denk ik graag met je mee. Ook als je eigenlijk al heel goed bezig bent en je voornamelijk op zoek bent naar een community om practices mee te delen en inspiratie op te doen, dan sla ik graag de brug voor je. En mocht je nog een goede boekentip hebben, dan hoor ik het uiteraard graag. Hier alvast één voor jou: A man’s search for meaning - Viktor Frankl. Stof tot nadenken!

Wencke
Wencke Ester-Lorber

Commercieel Directeur

06 53 30 89 25
Stuur mij een e-mail

Wie ben je?
Ik ben Wencke, een nieuwsgierige en commerciële rebel met vele muzikale guilty pleasures.

Wat doe je?
Als Commercieel Directeur is mijn ultieme doelstelling om Great Place To Work bij iedere organisatie op de radar te krijgen, en er zo voor te zorgen dat iedereen in Nederland met plezier en vol vertrouwen naar zijn werk gaat. Vanuit mijn commerciële achtergrond wil ik voor elkaar krijgen dat we ook als organisatie kunnen groeien en uiteindelijk heel Nederland kennis laten maken met het gedachtegoed van Great Place To Work. 

Wat betekent Great Place To Work voor jou? 
Great Place to Work biedt mij de omgeving waarin ik mijn passie voor goed werkgeverschap, strategie en commercie kan laten samenkomen. Bovenal geloof ik in de kernwaarden van Great Place To Work waarbij trots, vertrouwen en plezier centraal staan. Great Place To Work biedt mij de omgeving waarin ik 100% mezelf kan zijn en samen met het fantastische team direct een bijdrage kan leveren aan de missie die wij uitdragen.  

Waarvoor kunnen mensen contact met je opnemen? 
Sowieso ben ik altijd nieuwsgierig naar eenieders muzikale guilty pleasures en kun je me contacteren als je ervan overtuigd bent dat je een Great Place To Work bent of wilt worden. 

Verder ga ik graag in gesprek met organisaties die het streven naar gepassioneerde medewerkers hoog in het vaandel hebben staan. Ik stel graag kritische vragen over een goed werkgeversbeleid. Ik geloof voor de volle 100% in het delen en inspireren van elkaars verhaal en treed graag op als bruggenbouwer en netwerker om op die manier het Great Place To Work gedachtegoed te verspreiden.

Anouk
Anouk Minnes

Marketeer

06 52 72 64 17
Stuur mij een e-mail

Wie ben je?
Ik ben Anouk, een enthousiast PlayStation’er.

Wat doe je?
In eerste instantie ben ik sinds 2011 Projectmanager en daarmee verantwoordelijk voor de logistiek, uitvoering en begeleiding van de (internationale) onderzoeken die we doen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de marketing van Great Place to Work. Denk hierbij aan het ontwikkelen en tot uitvoer brengen van het strategisch marketingplan, het uitdragen van de positionering van Great Place to Work, contact met mediapartners, PR, sociale media, websitebeheer en het schrijven en vormgeven van content. Tenslotte ben ik verantwoordelijk voor de lijst van Best Workplaces en alle communicatie/marketing en analyses daaromheen. 

Wat betekent Great Place to Work voor jou?
Great Place to Work  is voor mij de ultieme plek om uitvoering te geven van waar ik voor sta. Ik heb een achtergrond in Commerciële Economie en Antropologie. Het centraal stellen van de mens om daarmee organisatiesuccessen te behalen, past bij mij. Al vanaf mijn eerste dag hier geloof ik in ons gedachtegoed en nog steeds sta ik daar volledig achter. Great Place to Work is voor mij een plek om me te ontwikkelen, kansen te pakken, initiatief te nemen om onze organisatie te verbeteren en een directe invloed uit te oefenen op dat wat we doen: Het werkende leven van mensen beter te maken.

Waarvoor kunnen mensen contact met jou opnemen?
Voor een heleboel zaken! Enerzijds praktische zaken rondom de uitvoering van onderzoeken, anderzijds rondom publicaties of samenwerkingen over/met Great Place to Work en alle vragen rondom de lijst van Best Workplaces. Tot slot is Great Place to Work Nederland onderdeel van een groot internationaal organisatienetwerk en kun je bij mij terecht over alle vragen rondom de werkwijze en praktische insteek daarvan.

Marieke
Marieke Hoogenberg

Consultant

06 41 12 22 89
Stuur mij een e-mail

Wie ben je?
Ik ben Marieke, levenslustig en verbinder tussen hoofd & hart.

Wat doe je?
Als consultant help ik changemakers en leiders om te bouwen een Great Place To Work cultuur binnen alle lagen van de organisatie. Verandering begint met het neerzetten van een bezielde visie, maar echte verandering komt pas op het moment dat de mensen binnen de organisatie ook daadwerkelijk andere dingen gaan doen. Omdat ze dit willen en omdat ze dit kunnen. Ik definieer samen met mijn klanten de hefbomen voor verandering en help hen bij het opzetten van een veranderprogramma. Onze benadering combineert de harde kant van verandering zoals strategie, processen en structuur met de zachte kant van verandering, zoals leiderschap, cultuur en (team)coaching.

Wat betekent Great Place To Work voor jou?
Een plek waar de mens centraal staat. Een plek waar iedereen, iedere dag het beste van zichzelf geeft en daarom bijdraagt aan het zijn van een winnende organisatie. Een plek waar mensen zichzelf kunnen zijn, zich gesteund voelen en uitgedaagd worden. Maar ook simpelweg een plek waarvan je gewoon een leuker mens wordt: omdat er plezier is!

Het is de mens die naast technologie en data, organisaties echt verder kunnen brengen. Nu en in de toekomst. Een Great Place To Work realiseert zich daarom het nut en noodzaak van mensgerichte, betekenisvolle interacties op de werkvloer. Zodat de mens en organisatie beiden floreren.

Waarvoor kunnen mensen contact met jou opnemen?
Advies is pas goed en effectief als het door de ander geaccepteerd is. Daarom vind ik het in mijn vak ontzettend belangrijk om echte en persoonlijke relaties aan te gaan. Je mag dan ook contact met mij opnemen voor een persoonlijke kennismaking. Mijn stijl? Niet geheel verrassend misschien: scherpte vanuit oprechte verbinding. Mijn expertise ligt voornamelijk in people strategies, cultuurverandering en teamcoaching. Verder ben ik yogadocent, een fanatieke fietser en ben ik altijd wel te porren voor een nieuw avontuur.

Noah
Noah Ritfeld

Projectmanager


Stuur mij een e-mail

Wie ben je?
Ik ben Noah, een creatieve allesdoener met oog voor detail.

Wat doe je?
Als Projectmanager begeleid ik met veel plezier organisaties bij de planning en uitvoering van het Trust Index onderzoek. Ik zorg dat het onderzoek klaar staat en dat alle deadlines, waaronder oplevering van de rapportages, worden behaald. 

Wat betekent Great Place to Work voor jou?
Werken bij Great Place to Work betekent voor mij een bijdrage leveren om werkend Nederland, en ook daar buiten, een stukje beter en gelukkiger te maken. Dit doen we door organisaties te helpen om een goede werkgever te worden of te blijven. Zelf werk ik ook bij een Great Place to Work. Als jonge starter krijg ik het vertrouwen en word ik serieus genomen door mijn collega’s, en mag ik elke dag met een trots en enthousiast gevoel meewerken aan inhoudelijke projecten. 

Waarvoor kunnen mensen contact met jou opnemen?
Als je vragen hebt over het medewerkersonderzoek, dan weet ik daar altijd wel een antwoord op te geven. Als je het daarnaast leuk vindt om over muziek te praten ben je bij mij ook op het goede adres. Ik heb thuis een grote.

Karlot
Karlot Overakker

Customer Success Manager

06 15 25 77 38
Stuur mij een e-mail

Wie ben je?

Ik ben Karlot, opgegroeid in Haarlem, maar aan tafel een echte bourgondiër.

Wat doe je?

Ik ben Customer Succes Manager bij Great Place to Work. Deze rol past perfect bij mij, omdat menselijk contact een belangrijke motivator voor mij is. Dit ontdekte ik dankzij mijn werk in de gastvrijheidssector. Eerlijke en oprechte gesprekken over mooie onderwerpen als trots, vertrouwen en plezier maakt dit contact met mensen nog betekenisvoller.

Wat betekent Great Place To Work voor jou?

Het verbaast me dat er nog steeds bedrijven zijn die niet inzien dat een tevreden werknemer direct in lijn staat met het succes van een bedrijf. Tevreden werknemers voelen zich op hun gemak en zijn trots op hun werk. Als jij met plezier aan je werkdag begint, levert dat veel meer op dan wanneer de motivatie ontbreekt.

Waarvoor kunnen mensen contact met jou opnemen?

Ik kom graag met je in contact om een partnership voor een langere periode aan te gaan. Dan gaan we samen bouwen aan een nog betere bedrijfscultuur als het gaat om trots, vertrouwen en plezier.

Tom
Tom Strouken

Digital Innovations

06 31 78 48 34
Stuur mij een e-mail

Wie ben je?
Ik ben Tom, en ben audioboek fanaat

Wat doe je?
Binnen Great Place to Work ben ik verantwoordelijk voor onze (digitale) innovatie. In mijn rol als projectleider help ik om onze organisatie elke dag een beetje beter te maken. Een zeer variërende rol waarin ik bijvoorbeeld schakel tussen het implementeren van nieuwe tooling tot het opzetten van nieuwe functies in onze organisatie.

Wat betekent Great Place to Work voor jou?
Great Place to Work betekent voor mij oprechte vertrouwensrelaties. Kunnen opereren in de wetenschap dat je de ander volledig kunt vertrouwen, maar ook zeker dat zij volledig op jou vertrouwen, is wat een organisatie een Great Place to Work voor mij maakt. Dit is iets wat ik bij Great Place to Work iedere dag weer ervaar, met als effect dat ik zie dat wij als organisatie elke dag weer een stukje beter kunnen worden.

Waarvoor kunnen mensen contact met jou opnemen?
Je kan met mij in contact komen om te sparren over het verder ontwikkelen van onze of jouw organisatie, met name op het digitale vlak. Daarnaast heb ik een achtergrond in veranderkunde en ervaring als consultant bij Great Place to Work, dus ga ik ook graag met je in gesprek wat je als organisatie kan doen om echte vertrouwensrelaties met je mensen op te bouwen. Als audioboek fanaat ben ik ook altijd op zoek naar de nieuwste boeken om mezelf te blijven ontwikkelen. Dus heb je nog tips? Laat het me weten!

Jan
Jan van der Wegen

Customer & Employee Experience

06 11 18 61 85
Stuur mij een e-mail

Wie ben je?
Ik ben Jan, een reizende rasoptimist.

Wat doe je?
Bij Great Place To Work ontferm ik mij over de customer en employee experience. Daarbij heb ik een HR-vinger in de pap en speel ik een operationele rol bij onze events die het hele jaar door plaatsvinden.

Wat betekent Great Place to Work voor jou?
Volgens de Dalai Lama is ‘het werkelijke doel van het leven het streven naar geluk’. Great Place To Work is voor mij de perfecte plek om bij te dragen aan de missie om werkend Nederland gelukkiger te maken en dat te doen vanuit vertrouwen, trots en plezier. Ik heb gekozen voor Great Place To Work omdat het ook een plek is die mijn persoonlijke waarden deelt. Een omgeving waarin gewerkt wordt in grote vrijheid, vanuit ondernemerschap en steeds het avontuur aan gegaan wordt om dingen beter te maken. Daarbij zijn we een leuke club mensen die vooral veel lol hebben in wat we met elkaar bereiken:).

Waarvoor kunnen mensen contact met je opnemen?
Met alle vragen die betrekking hebben op de customer en/of employee experience kun je bij mij terecht. Heb je zelf een interessante tip, werkwijze of gaaf idee op dit gebied? Dan hoor ik daar graag alles over! Daarbij heb ik vanuit mijn commerciële en opleidingskundige achtergrond een verfrissende kijk op het ontwikkelen van mensen in organisaties. Wil je meer weten? Schroom niet en klim in de telefoon!

Nienke
Nienke van Duijn

Customer Success Manager

06 15 10 18 94
Stuur mij een e-mail

Wie ben je?
Nienke, een sportieve planner

Wat doe je?
Als projectmanager bij Great Place To Work begeleid en adviseer ik organisaties bij het uitvoeren van de Trust Index en de Culture Audit. Ik start het project, zet het onderzoek klaar en deel de eerste resultaten. Ik bewaak de planning en zorg dat het proces soepel verloopt.

Wat betekent Great Place To Work voor jou?
Om te gaan werken voor Great Place To Work is een hele bewuste keuze geweest. Na een aantal jaar op Sint Maarten te hebben gewoond en gewerkt, ben ik weer terug in Nederland op zoek gegaan naar een people first organisatie. Ik geloof dat als je mensen op de eerste plek zet, je het beste uit je medewerkers haalt en daarmee uit je bedrijf. In het verleden heb ik in dezelfde sector gewerkt waardoor ik de organisatie en sommige mensen van Great Place To Work al kende. Ik krijg veel energie van het werken met verschillende organisaties. Hoe mooi is het dat ik kan bijdrage om het werkende leven van de medewerkers van deze organisaties nog beter te maken!

Waarvoor kunnen mensen contact met je opnemen?
Als inwoner van Haarlem nodig ik je graag uit (zodra het weer kan) om naar ons kantoor Oceans Haarlem te komen eventueel gecombineerd met een tourtje door het prachtige Haarlem. En als je tips nodig hebt voor een mooie trip naar Sint Maarten, weet je me te vinden!

Daphne
Daphne Kater

Projectmanager

06 29 18 69 40
Stuur mij een e-mail

Wie ben je?
Ik ben Daphne, een fanatieke HIIT sporter en structuurjunkie.

Wat doe je?
Als projectmanager zorg ik voor een zo soepel mogelijk verloop van het medewerkersonderzoek. Vanaf de kick-off tot aan de oplevering van de resultaten ben ik het eerste aanspreekpunt. Ik neem je stap voor stap mee in het proces en geef advies over de opzet om tot een succesvol onderzoek te komen.

Wat betekent Great Place to Work voor jou?
Great Place to Work is voor mij echt een great place to work. Vanaf het eerste sollicitatiegesprek heb ik altijd het vertrouwen gevoeld. Dat vertrouwen zorgt ervoor dat ik 100% mijzelf kan zijn, dat ik de ruimte krijg om fouten te maken, en vooral veel te leren.

Ik gun het iedereen om voor een Great Place to Work te werken en ben elke dag blij dat ik mijn steentje bij kan dragen om van meer organisaties een Great Place to Work te maken.

Waarvoor kunnen mensen contact met jou opnemen?
Als je tegen uitdagingen aanloopt in de voorbereiding of uitvoering van het medewerkersonderzoek, denk ik graag met je mee om tot de best passende oplossing te komen. Voor een stevige wandeling in de frisse buitenlucht ben je bij mij ook aan het goede adres! 

Mathieu
Mathieu Smet

Sales Consultant

06 18 42 72 73
Stuur mij een e-mail

Wie ben je?

Mathieu, een mensgerichte verbinder. Geboren in Rotterdam (ligt m’n hart, daar laten liggen graag ;)), met veel plezier woonachtig in Amsterdam en in het weekend regelmatig te vinden bij vrienden en familie in het gezellige Brabant. Behalve op zondagochtend, dan ben ik lekker aan het hardlopen ergens langs de Amstel tussen Amsterdam en Ouderkerk aan de Amstel.

Wat doe je?

Ik ben het eerste aanspreekpunt voor organisaties die interesse hebben in Goed Werkgeverschap. Deze organisaties vraag ik het hemd van het lijf over hun uitdagingen op dit gebied. Vervolgens help ik hen verder door een eerste advies te geven en zo goed mogelijk onze organisatie in te begeleiden door ze te koppelen aan de juiste experts die met hen de verdieping opzoeken.

Wat betekent Great Place to Work voor jou?

Een werkplek waar ik mijn normen, waarden en drijfveren maximaal tot hun recht kan laten komen. Dit met diverse collega’s die allen dezelfde waarden delen en waarbij we samen voldoening halen uit het feit dat we de wereld van werk continu een beetje beter willen maken. En niet geheel onbelangrijk: naast het inhoudelijke stuk kunnen we plezier maken, goede gesprekken hebben en lekker een borrel drinken met elkaar. Kortom: een plek waar ik mij helemaal thuis voel.

Waar kunnen mensen contact voor opnemen met jou?

Voor alle hulpvragen die in je opkomen rondom het thema Goed Werkgeverschap. Of het nu gaat over het worden of blijven van een goede werkgever, of dat je gewoon eens wil checken waar jouw organisatie staat op dit gebied: ik help je heel graag verder!

Monique
Monique Harthoorn

Sales Consultant

06 12 57 14 08
Stuur mij een e-mail

Wie ben je?

Ik ben Monique, een sportieve natuurliefhebber!

Wat doe je?

Binnen Great Place to Work ben ik werkzaam als Sales Consultant. In mijn rol adviseer ik organisaties in de manier waarop ze invulling geven aan de ontwikkeling van goed werkgeverschap. Mijn missie is dan ook om van heel werkend Nederland een Great Place to Work te maken.

Wat betekent Great Place to Work voor jou?

Great Place to Work betekent voor mij ook écht een GREAT place to work. Een fijne en inspirerende wekomgeving met leuke collega’s en daarnaast ook de ruimte om mezelf volledig te ontwikkelen is voor mij de perfecte combinatie. Vertrouwen, trots en plezier zijn ook voor mij kernwaarden die centraal staan hierin.

Waarvoor kunnen mensen contact met jou opnemen?

Graag ga ik het gesprek met je aan als jij van je organisatie een Great Place to Work wilt maken. Samen gaan we aan de slag om te kijken welk pakket het beste bij jullie past in de weg naar goed werkgeverschap. Ben je als bedrijf nog in de oriëntatiefase hoe jullie dit het beste kunnen aanpakken? Pak je telefoon en neem gerust contact met mij op, ik help jullie graag verder!

 

Tessa
Tessa van Duijn

Content marketeer

06 15 37 87 93
Stuur mij een e-mail

Wie ben je?

Ik ben Tessa, een creatieve content marketeer met gevoel voor taal en oog voor beeld.

Wat doe je?

Als content marketeer is het mijn taak om waardevolle content te maken en te verspreiden via de juiste kanalen, zodat het onze doelgroep bereikt en activeert. Denk hierbij aan blogs, whitepapers, video’s, nieuwsbrieven en social posts. Met deze content inspireren, adviseren en verbinden we organisaties. Organisaties die al gecertificeerd zijn, maar ook organisaties die een Great Place to Work willen zijn. Ook zorg ik ervoor dat onze website up-to-date is en maak ik werkgeverspagina’s voor organisaties die Great Place to Work Certified zijn. Het ultieme doel? Zoveel mogelijk Great Places to Work in Nederland.

Wat betekent Great Place to Work voor jou?

Great Place to Work als werkgever betekent voor mij een plek waar vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen voorop staan. Een plek waar ik mezelf kan zijn en kan ontwikkelen. En dat gun je iedereen: werken bij een Great Place to Work. Ik ben trots dat ik met mijn werk als content marketeer hieraan kan bijdragen. Let’s spread the word!

Waarvoor kunnen mensen contact met jou opnemen?

Mij mag je bellen of mailen met vragen of opmerkingen over zo’n beetje alle content die we de wereld in sturen. Denk onder meer aan publicaties, Best Workplaces lijsten, werkgeverspagina’s en alle andere content op onze website.

Kirsty
Kirsty Stephens

Projectmanager

06 15 58 35 78
Stuur mij een e-mail

Wie ben je?

Ik ben Kirsty, reislustige natuurliefhebber met roots in Zuid-Afrika.

Wat doe je binnen Great Place to Work?

Als Projectmanager begeleid ik organisaties bij de planning en uitvoering van het Trust Index medewerkersonderzoek tot aan de oplevering van de resultaten. Tijdens een kick-off meeting neem ik jullie mee in de planning, het proces, en bespreken we alle elementen die nodig zijn voor een succesvol onderzoek.

Wat betekent Great Place to Work voor jou?

Werken bij Great Place to Work betekent voor mij een bijdrage leveren om werkend Nederland, en daarmee de wereld, een stukje beter en gelukkiger te maken. Dat iedereen net als ik een werkplek heeft waar ze vertrouwen voelen en daarmee het beste uit hunzelf en organisatie kunnen halen.

Waarvoor kunnen mensen contact met jou opnemen? 

Voor alle vragen over het onderzoek en de planning, maar ook voor een wandeling in de buitenlucht!

Sjoerd
Sjoerd Jeurissen

Customer Success Manager

06 25 31 09 69
Stuur mij een e-mail

Wie ben je?

Ik ben Sjoerd, een Bourgondiër en familielover die graag in de natuur te vinden is en op werkvlak kwetsbaar en scherp en op zoek naar net dat beetje meer diepgang. 

Wat doe je?

Als Customer Success Manager bij Great Place to Work begeleid ik organisaties bij het worden en het blijven van een Great Place to Work. Ik ben graag veel in gesprek met klanten over de mens binnen de organisatie…want de mens is de basis! Ik zet de klant graag zelf aan het werk en probeer middels een uitgebreide analyse van de onderzoeksresultaten een zo groot mogelijke spiegel voor te houden van waaruit we kunnen gaan werken om verbetering te realiseren. 

Wat betekent Great Place to Work voor jou?

Dat je kan zijn wie je bent, 100% jezelf zonder masker en dat ieder mens volledig in zijn kracht staat en dus het beste van zichzelf kan en zal geven. Iedereen verdient het om te werken voor een Great Place to Work!

Waarvoor kunnen mensen contact met jou opnemen?

Ik ga graag in gesprek met mensen die kwetsbaar durven zijn, zichzelf bloot durven geven en toe zijn aan verandering, inzichten en de stem van hun medewerkers en de mens achter de medewerker echt willen horen. Wil jij die fijne werkomgeving zijn voor jouw mensen? Waarom dan nog wachten met het voorhouden van die spiegel? Ik begeleid je heel erg graag en hoop snel van je te horen.

Manon
Manon Tijmes

Customer Success Manager

06 46 96 24 34
Stuur mij een e-mail

Wie ben je?

Ik ben Manon, een reislustige avonturier met oog voor details.

Wat doe je binnen Great Place To Work?

Als projectmanager zorg ik ervoor dat alles rondom het onderzoek op rolletjes verloopt. Tijdens dit traject is het mijn insteek om alles in goede banen te leiden en met de klant mee- en vooruit te denken, zodat echt alles uit ons onderzoek gehaald kan worden.

Wat betekent Great Place To Work voor jou?

Voor mij is een Great Place To Work een plek waar ik mezelf kan- en mag zijn. Waar ik word gestimuleerd om niet alleen de organisatie naar een hoger niveau te tillen, maar ik ook het beste in mezelf naar boven weet te halen. Waar plezier met collega’s en onderlinge verbinding net zo belangrijk zijn als goede resultaten. Veel mensen brengen een groot deel van hun tijd werkend door en om die reden gun ik iedereen zo’n fijne- en gezonde werkplek. Because #wecare!

Waarvoor kunnen mensen contact met jou opnemen? 

In de aanloop naar het onderzoek toe denk ik graag met je mee over hoe dit precies in te richten. Ook als je wilt weten wat een goede ademsessie in combinatie met een ijsbad of koude douche voor je gezondheid doen, ben je bij mij aan het juiste adres!

Suze
Suze Berghuis

Projectmanager

06 21 94 89 55
Stuur mij een e-mail

Wie ben je?

Ik ben Suze, een enthousiaste sportliefhebber die mensen begroet alsof ik ze jaren niet gezien heb. (En een wel heel flexibele vegan met een te grote liefde voor kaas).

Wat doe je?

Bij Great Place To Work ben ik verantwoordelijk voor alle klanten met een Assess-pakket. Hierin begeleid ik zowel het praktische als het inhoudelijke deel van het onderzoek. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat het Great Place To Work-traject van begin tot het eind succesvol verloopt. Daarnaast inspireer ik klanten graag om de certificering zo succesvol mogelijk te gebruiken voor een sterk employer brand en opvolging te geven aan het onderzoek.

Wat betekent Great Place To Work voor jou?

‘Mijn werk heeft betekenis’ is een van mijn favoriete stellingen uit onze Trust Index. Bij Great Place To Work vul ik deze betekenis in door samen met mijn collega’s organisaties elke dag te helpen op weg naar goed werkgeverschap. Voor mij is een great place to work een plek waar ik mezelf kan zijn en kan ontwikkelen. Ik gun het iedereen om te werken bij een great place to work! 

Joost
Joost Damen

Allround medewerker

06 21 93 21 60
Stuur mij een e-mail

Wie ben je?

Ik ben Joost Damen, een kritische denker met een studieachtergrond in de literatuurwetenschap. En ik ben een fervent sporter en gitarist.

Wat doe je?

Ik ondersteun verschillende afdelingen binnen Great Place To Work, zoals finance, IT & Security en binnenkort zal ik waarschijnlijk ook het contact gaan onderhouden met onze collega’s in andere landen.

Wat betekent Great Place To Work voor jou?

Ik heb lang moeite gehad op de arbeidsmarkt , onder andere vanwege mijn ADHD diagnose. Great Place To Work is het eerste bedrijf dat mij een échte kans geeft om mezelf te ontplooien. Tevens mag ik af en toe mijn natuurlijke rol als cynicus aannemen om zo mijn zeer optimistische collega’s wat uit te dagen. In de toekomst hoop ik binnen Great Place To Work iets te kunnen doen voor (“neuroatypische”) mensen die net zoals ik moeite hebben met het navigeren van de arbeidsmarkt, of met het werken voor reguliere werkgevers.

Waarvoor kunnen mensen contact met jou opnemen?

Als je vragen hebt over een factuur kun je mij een e-mail sturen of bellen. Tevens ben ik een contactpersoon voor vragen over onze IT & Security zaken. En ben je een collega van ons buiten Nederland? Binnenkort ben ik wellicht een van je aanspreekpunten!

Richard
Richard Vyent

Community Manager

06 25 64 17 62
Stuur mij een e-mail

Wie ben je?
In La'kech ik ben Richard. Een connector en mensen-mens die graag over het leven en alles wat daarbij komt kijken praat. Vandaar ook de groet 'In La'kech', wat 'I am another you' betekent.

Wat doe je?
Bij Great Place To Work ben ik de persoon die zich bezighoudt met bouwen aan en onderhouden van onze community. Dagelijks ben ik op zoek naar mogelijkheden om mensen en partijen te verbinden. 

Wat betekent Great Place to Work voor jou?
Ubuntu! Bij Ubuntu draait alles om de waarde die we hechten aan diversiteit en inclusie. Dat we de unieke perspectieven en achtergronden van onze collega's erkennen en waarderen. Dat we een cultuur hebben waarin iedereen zich geaccepteerd en gewaardeerd voelt, ongeacht onze verschillen.

Samen creëren we een wereld waarin diversiteit en inclusie geen loze woorden zijn, maar een levendige realiteit die ons inspireert, uitdaagt en verenigt.

Waarvoor kunnen mensen contact met je opnemen?

Voor alles wat te maken heeft met het in contact brengen van verschillende partijen en mensen die zich inzetten voor het creëren van een great place to work! Is dat alles? Nee, natuurlijk niet! Je mag ook contact met mij opnemen voor potentiële samenwerkingen, workshops, trainingen, coaching, events, podcast, vlogs en ga zo maar door. Heb je een idee, mooi verhaal of heb je juist hulp of voorbeelden nodig? Let me know, dan kunnen we samen ernaar kijken!

Kom ons team versterken

Bij Great Place to Work heb je niet zomaar een baan. Je maakt dagelijks het verschil bij organisaties en dit voel je. 

Bij ons staat leren centraal. Je krijgt iedere dag de kans om mee te groeien met onze organisatie en ons team. Ontwikkeling van onze collega’s vinden wij erg belangrijk. 

Wanneer je bij Great Place to Work aan de slag gaat, kom je terecht in een hecht team met een sterke groeiambitie. Eigen verantwoordelijkheid en initiatief nemen, is voor ons vanzelfsprekend. Samen worden we elke dag een beetje beter.

Great Place to Work team_Be Part Of Our Team
Great Place To Work

Bijdragen aan het creëren van een Great Place to Work For All?

Neem contact op met Jan via jan.vanderwegen@greatplacetowork.com of 06 11 18 61 85 of bekijk onze vacatures:

Ons team in 60 landen

Jaarlijks doen organisaties uit de hele wereld mee aan ons medewerkers- en werkgeversonderzoek. De methodologie van vertrouwen is inmiddels in meer dan 60 landen terug te vinden. 

Organisaties kunnen regionaal, nationaal en internationaal erkend worden als Great Place to Work. Internationale trajecten worden begeleid door een team uit het land waar het hoofdkantoor van de organisatie gevestigd is. Multinationale organisaties kunnen vervolgens lokale opvolging in de vorm van advies en workshops te krijgen.  

Wist je dat Great Place to Work: 

  • meer dan 35 jaar geleden is opgericht in de Verenigde Staten?
  • sinds 2002 aanwezig is in Europa en sinds 2003 in Nederland actief is?
  • in alle landen hetzelfde model en methodologie hanteert?
  • jaarlijks meer dan 10.000 organisaties begeleidt? Dit zijn samen 12 miljoen medewerkers die meedoen aan ons onderzoek. 
  • een Europese -, Latijns-Amerikaanse -, Aziatische - en World’s Best Workplaces lijst publiceert?
Great Place to Work team_Our Team in 60 countries