Menu

Great Place to Work® als werkgever


Bij Great Place to Work heb je niet zomaar een baan. Je maakt impact. Vanuit de volle focus op mensen help je organisaties bouwen aan vertrouwen. 

Welkom bij Great Place to Work

We zijn een bescheiden team (alleen in aantal hoor, nu 20 koppen sterk) wat onderdeel is van een groot internationaal netwerk, in een snel veranderende wereld en business.

Daardoor voel je dagelijks het verschil dat je maakt, heb je de kans om mee te groeien en ontzettend veel te leren. Je komt in een hecht team terecht met een sterke groeiambitie. We willen elke dag beter worden, maar staan ook stil bij onze successen. Het pakken van eigen initiatief en verantwoordelijkheid is een vanzelfsprekendheid.

Great Place to Work Team - Headshot_Jan van der Wegen

Employee experience bij Great Place to Work

Onze EX-specialist Jan vertelt:

"Bij Great Place to Work geloven we in het centraal zetten van mensen. Niet alleen bij de organisaties waarmee we werken, maar juist ook in ons eigen team. Alleen dan kun je als bedrijf duurzaam succesvol zijn. We geloven dat een zo optimaal mogelijke employee experience (de optelsom van alle ervaringen die iemand heeft met de organisatie) ook zorgt voor een topervaring van onze deelnemende organisaties. Zitten we zelf goed in ons vel? Dan komt dat ook onze klanten ten goede. 

Omdat voor ons de employee en customer experience van cruciaal belang zijn, hebben we dit een prominente plek gegeven in ons team in mijn rol als CX&EX Specialist. In deze rol probeer ik ervoor te zorgen dat onze mensen ons gedurende hun hele ‘leven’ bij Great Place to Work, ons ook ervaren als een échte great place to work. Ik ben je eerste aanspreekpunt in de oriëntatie- en sollicitatiefase, spreekt je regelmatig over jouw beleving als je eenmaal bij ons werkt en speel een rol wanneer je onze organisatie weer als ambassadeur verlaat."
Great Place To Work logo - Black

Lijkt Great Place to Work jou een mooie werkplek en wil je ook een bijdrage leveren aan het succes van onze klanten?

Laat wat van je horen! Stuur een e-mail of bel Jan op 06 11 18 61 85.