Menu
_R6A9314 kopie

Klantverhalen

Elk jaar doen honderden organisaties in Nederland mee aan Great Place To Work. Ontdek wat meedoen voor deze organisaties heeft opgeleverd.

Mathieu
Word ook een great place to work!
Op dinsdag 20 augustus 2024 van 09:30 tot 10:15 geeft Mathieu een webinar over onze aanpak en ontdek je hoe jouw organisatie een great place to work kan worden.
Meld je aan
HLB_Blomer_Foto_1
HLB Blömer

Mirella Lenters (manager) vertelt over haar ervaringen en hoe het certificaat onderdeel is geworden van de employer branding van HLB Blömer.

Lees verder
Ciratum_Foto_2
Ciratum

Martijn Ockers (algemeen directeur) vertelt welke veranderingen er in de organisatie zijn doorgevoerd en waarom Ciratum heeft gekozen voor consultancy.

Lees verder
Avisi
Avisi

Jurriaan van Reijsen (Employee Engagement Lead) vertelt hoe de Trust Index helpt om cultuur meetbaar en tastbaar te maken. 

Lees verder
DHL_Express_Nederland_Foto_2
DHL
Linda Talsma (HR manager) vertelt over haar ervaringen met het traject en hoe DHL het gedachtegoed heeft geïntegreerd in hun cultuur. 
Lees verder
Winclove_Foto_2
Winclove Probiotics

Maarten Pekelharing (CEO) vertelt hoe het onderzoek een stok achter de deur is om écht met feedback van medewerkers aan de slag te gaan.

Lees verder
Slideshow2-solid-professionals
Solid Professionals

Rosa Vroegindeweij (corporate recruiter) vertelt hoe het certificaat heeft bijgedragen aan een sterker werkgeversmerk.  

Lees verder
DC_Klinieken_Foto_3
DC Klinieken

Annemarie van Esveld (HR-manager) vertelt welke grote veranderingen er zijn gerealiseerd naar aanleiding van de uitkomsten van de Trust Index.

Lees verder
Squerist_Foto_1
Squerist

Squerist doet al sinds 2016 mee aan ons onderzoek. Anne Donkers (consultant & cultuur ambassadeur) legt uit waarom het traject relevant blijft.

Lees verder
Webflight_Foto_1
Webflight

Webflight is de eerste gecertificeerde organisatie in Nederland met 10 tot 20 medewerkers. Menno de Haas (director) deelt zijn ervaringen.

Lees verder
Woongoed_Zeist_Foto_2
Stichting Woongoed Zeist

Mascha Onstenk (P&O adviseur) vertelt hoe meedoen voor meer bewustwording onder leiders en openheid onder medewerkers heeft gezorgd. 

Lees verder
McCoy-slider
McCoy

Martijn de Coninck (MT-lid) vertelt hoe het onderzoek, ondanks jaarlijks stijgende scores, steeds weer nieuwe inzichten en verbeterpunten geeft. 

Lees verder
ccqnx5X3N4a0
Considerati

Considerati vertelt hoe het onderzoek niet alleen inzicht geeft in verbeterpunten, maar juist ook in sterke punten. 

Lees verder
cloetta-homepage-banner-28062023
Cloetta

Cloetta is een internationale organisatie die in meerdere landen meedoet aan de Trust Index. Ontdek de voordelen van internationaal meten. 

Lees verder
Macaw 2
Macaw

Macaw wil de beste werkgever zijn en investeert in een vitale werkomgeving. Ontdek hoe de Trust Index hieraan bijdraagt. 

Lees verder
Medewerkersonderzoek-Ervaringen-van-ORMIT2
ORMIT

ORMIT doet al meer +10 jaar mee met het traject. Lees hoe de Trust Index helpt bij het creëren van een omgeving waarin iedereen het verschil kan maken. 

Lees verder
DELA_Foto_1
DELA

DELA vertelt hoe de Trust Index heeft bijgedragen aan een cultuur waarin goed naar elkaar wordt geluisterd en met elkaar wordt gecommuniceerd. 

Lees verder
ALD_Automotive_Foto_1
ALD Automotive

Ontdek waarom ALD Automotive er bewust voor heeft gekozen om van een traditioneel MTO over te stappen naar de Trust Index. 

Lees verder
Fakton_Foto_1-1
Fakton
Ontdek hoe de Trust Index heeft geholpen om thema's bespreekbaar te maken en bewustwording te creëren over goed werkgeverschap.
Lees verder
Gemeente-Almere-Vastgoedbedrijf_Foto_1
Gemeente Almere Vastgoedbedrijf

Gemeente Almere Vastgoedbedrijf heeft ervaren dat bouwen aan een sterke cultuur ook leidt tot een verbeterde klanttevredenheid. 

Lees verder
Novo-Nordisk_Werkgeverspagina_2
Novo Nordisk

Voor Novo Nordisk is de Trust Index een jaarlijks ijkpunt om te achterhalen wat goed gaat, maar vooral: wat kan beter en hoe kunnen we dat aanpakken?

Lees verder
LCG-Great-Place-To-Work-Certified-1
LCG

LCG vertelt hoe de Trust Index ervoor heeft gezorgd dat ze worden gezien als een inspiratiebron op het gebied van goed werkgeverschap.

Lees verder

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste updates over events, publicaties, nieuws en andere content over goed werkgeverschap.