Menu

Great Place To Work-Certified™

Viisi

Best Workplaces™ Europe 2022 - Medium
Positie 24
Best Medium Workplaces™ 2022
Positie 1
Great Place To Work™ Certified
Januari 2022 - Januari 2023
Best Workplaces™ Europe 2021 - Small
Positie 1
Best Small Workplaces™ 2021
Positie 1
Great Place To Work™ Certified
Februari 2021 - Februari 2022
Best Workplaces™ Europe 2020 - Small
Positie 4
Best Small Workplaces™ 2020
Positie 1
Great Place To Work™ Certified
December 2019 - December 2020
Best Workplaces™ Europe 2019 - Small
Positie 13
Best Small Workplaces™ 2019
Positie 1
Great Place To Work™ Certified
Januari 2019 - Januari 2020

Over deze organisatie

Viisi is een snelgroeiende hypotheekadviesketen en begeleidt met name young professionals, starters en expats bij de aankoop van een woning. Dat doen ze met een helder doel: om de financiële wereld veel beter, duurzamer en meer langetermijngericht te maken. Samen én met jou: ze creëren een werkomgeving waarin iedereen zijn of haar ‘persoonlijke why’ kan verwezenlijken. Viisi beslaat 30 verschillende vestigingen door heel Nederland en bestaat daarnaast volledig uit zelforganiserende teams.

 
Previshka Bisnathsingh
“Na mijn academische studies startte ik aan verschillende nieuwe uitdagingen, maar voelde ik mij steeds niet op mijn plek omdat ik op zoek was naar meer. Ik zocht naar mezelf, naar een purpose, een doel waarmee ik waarde zou kunnen creëren én tegelijkertijd zou kunnen zien wat het resultaat is van mijn eigen effort. Bij Viisi vond ik dat. Door het werken met Holacracy is Viisi een toegankelijke organisatie waar er veel ruimte is voor zelfontwikkeling, verantwoordelijkheid, assertiviteit, initiatief en om ‘gewoon’ jezelf te zijn. De mogelijkheden zijn onbegrensd, eigen inbreng wordt gewaardeerd én gestimuleerd.”
Fedor de Vries
“Ik kan mij niet voorstellen dat er veel ondernemingen zijn, waarbij er zo vertrouwd wordt op de input vanuit de teams zelf. Voor mij vergroot dit de betrokkenheid enorm en voel ik juist extra verantwoordelijkheid om in het belang van Viisi te handelen.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Viisi

Als nieuwe Viisionair start je in ons onboarding-programma, waarin je wordt ondergedompeld in de werkzaamheden van de Viisi-teams. Van klantsupport (onze Happiness Factory), tot digital marketing en development, tot hypotheekacceptatie (Smooth Operations) en ons adviseursteam (Realising Dreams).

Je leert zo snel hoe onze organisatie werkt, wat onze dienstverlening inhoudt en wie onze klanten zijn. Bovendien leer je op deze manier veel nieuwe collega’s kennen en krijg je begrip voor elkaars werk.

Tussendoor doe je mee aan onze Culture Days, waarin we je met een aantal andere nieuwe collega's onboarden in hoe we de wereld zien, wat we belangrijk vinden en hoe we met elkaar impact kunnen maken.

Klik hier om alle Viisionairs te leren kennen.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified