Menu

Great Place To Work-Certified™

Viisi

Great Place To Work™ Certified
Januari 2024 - Januari 2025
Best Workplaces™ Europe 2022 - Medium
Positie 24
Best Medium Workplaces™ 2022
Positie 1
Great Place To Work™ Certified
Januari 2022 - Januari 2023
Best Workplaces™ Europe 2021 - Small
Positie 1
Best Small Workplaces™ 2021
Positie 1
Great Place To Work™ Certified
Februari 2021 - Februari 2022
Best Workplaces™ Europe 2020 - Small
Positie 4
Best Small Workplaces™ 2020
Positie 1
Great Place To Work™ Certified
December 2019 - December 2020
Best Workplaces™ Europe 2019 - Small
Positie 13
Best Small Workplaces™ 2019
Positie 1
Great Place To Work™ Certified
Januari 2019 - Januari 2020
Best Small Workplaces™ 2018
Positie 4
Best Small Workplaces™ 2017
Positie 10
Best Small Workplaces™ 2016
Positie 11

Over deze organisatie

Viisi is een hypotheekadviesketen en begeleidt met name young professionals, starters en expats bij de aankoop van een woning. Dat doen ze met een helder doel: om de financiële wereld veel beter, duurzamer en meer langetermijngericht te maken. Samen én met jou: ze creëren een werkomgeving waarin iedereen zijn of haar ‘persoonlijke why’ kan verwezenlijken. Viisi beslaat verschillende vestigingen door heel Nederland en bestaat daarnaast volledig uit zelforganiserende teams.

 
Fedor de Vries
“Ik kan mij niet voorstellen dat er veel ondernemingen zijn, waarbij er zo vertrouwd wordt op de input vanuit de teams zelf. Voor mij vergroot dit de betrokkenheid enorm en voel ik juist extra verantwoordelijkheid om in het belang van Viisi te handelen.”
Lotte Kleter
“Viisi geeft mij veel vrijheid en verantwoordelijkheid om mijn werk op mijn manier te doen en op mijn manier in te delen, terwijl ik altijd kan terugvallen op mijn team wanneer ik ergens hulp bij nodig heb of even wil sparren. Voor mij is dat de perfecte balans.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Viisi

Veel bedrijven zetten hun klanten op de eerste plaats. Wij kiezen voor een andere benadering, omdat we ervan overtuigd zijn dat onze eigen mensen op de eerste plaats. People First. Dat is voor ons zo klaar als een klontje, immers als de werknemer niet lekker in zijn of haar vel zit, hoe kun je dan de klant uitstekend helpen?

We kijken in eerste instantie niet naar je werkervaring en vakinhoudelijke kennis. Nee, voor ons sta jij als mens op nummer één. Wat telt is of je bij de Viisi-cultuur past, maar natuurlijk ook of de Viisi-cultuur ook bij jou past. Klik hier om alle Viisionairs te leren kennen.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified