Menu

Great Place To Work-Certified™

Derksen & Drolsbach

Great Place To Work™ Certified
Juni 2024 - Juni 2025
Best Workplaces for Women™ 2024 - Small
Positie 1
Great Place To Work™ Certified
Juni 2023 - Juni 2024
Best Small Workplaces™ 2023
Positie 4
Great Place To Work™ Certified
Juni 2022 - Juni 2023
Best Small Workplaces™ 2022
Positie 10
Great Place To Work™ Certified
Augustus 2021 - Augustus 2022

Over deze organisatie

Derksen & Drolsbach (D&D) is hét interim management- en adviesbureau in de Randstad voor publieke en maatschappelijke organisaties. Het is onze missie om samen met onze relaties een betekenisvolle rol te spelen bij het oplossen van maatschappelijke opgaven van vandaag en morgen. Onze klantrelaties kunnen bij ons terecht voor daadkrachtige interim managers, projectleiders en adviseurs. Onze dienstverlening richt zich op organisatieverandering, bestuursadvies & public affairs, financieel leiderschap, digitale dienstverlening en leren & ontwikkelen.

Wat D&D uniek maakt? Onze mensgerichte aanpak. Niet voor niets hebben wij als motto: ‘Be as you wish to seem.’ D&D-ers zijn dan ook intrinsiek gedreven om het maximale uit zichzelf voor anderen te halen en zo maatschappelijk het verschil te maken. Het is onze overtuiging dat dit het beste kan door een omgeving te creëren waarin iedereen de kans krijgt om te groeien en zo zijn of haar maximale zelf te zijn.

Hiba Harakeh, Senior Consultant
“D&D kiest bewust voor opdrachten in de publieke sector, juist vanwege de maatschappelijke impact die je hiermee maakt. Dit sluit volledig aan bij mijn overtuiging en ambitie om iets te betekenen voor een ander, zowel direct als indirect, ook als het gaat om duurzaamheid. Omdat iedereen binnen D&D in dezelfde boodschap gelooft helpen we elkaar weer verder in onze inzet voor de maatschappij.”
Robert Derksen
“D&D is een organisatie van en voor elkaar! Trots zijn wij op alle collega’s en samen werken wij met een mensgerichte aanpak aan het hebben van impact voor onze opdrachtgevers en maatschappij. Persoonlijke ontwikkeling, werkgeluk en snufje lef staan daarbij centraal. En natuurlijk, het kan altijd nog beter. Daar gaan wij voor.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Derksen & Drolsbach

Wat kan je verwachten als je komt werken bij D&D? Nou, dat komt overeen met wat D&D-ers je hebben verteld in je kennismakingsgesprekken. Je verwachtingen worden waargemaakt en vaak overtroffen. D&D is namelijk een organisatie met een groot hart. Je bent al voor je start welkom en wordt aangemoedigd jezelf te zijn. We hebben elkaar immers gevonden om wie je bent en het potentieel dat je in je hebt. Je onboarding begint dus al voordat je bij ons in dienst bent.

Samen vormen wij een mooi collectief en vinden het bijdragen aan een hoger doel, Maatschappelijke Impact maken, vanzelfsprekend. Eenmaal in dienst kom je dan ook in een warm bad en ervaar je een maatschappelijk betrokken organisatie van en voor elkaar. We zijn heel trots op onze collega’s die zich daarvoor inzetten, van onze toegewijde support-collega Mariel tot de beide oprichters Robert en Hugo. En van IJsbrand onze resourcemanager tot je buddy en de aanvoerder van je team, die je wegwijs maken. Vanaf je eerste dag word je betrokken bij de vele gezamenlijke activiteiten en wordt er veel gelachen, want voor ons is het hebben van plezier een belangrijk onderdeel van werk. Iedereen staat klaar om je te helpen bij je persoonlijke ontwikkeling en het opstellen en realiseren van je persoonlijke doelen. Je nieuwe collega’s moedigen je hierbij aan te experimenteren en je eigen potentieel te ontdekken. We gunnen je de tijd om je nieuwe collega's beter te leren kennen en om verder zo goed mogelijk invulling te geven aan jouw persoonlijke groeipad en reis bij D&D.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified