Menu

Great Place To Work-Certified™

Squerist

Great Place To Work™ Certified
Mei 2024 - Mei 2025
Great Place To Work™ Certified
April 2023 - April 2024
Great Place To Work™ Certified
Mei 2022 - Mei 2023
Best Medium Workplaces™ 2022
Positie 5
Great Place To Work™ Certified
April 2021 - April 2022
Great Place To Work™ Certified
December 2019 - December 2020
Great Place To Work™ Certified
December 2018 - December 2019
Best Medium Workplaces™ 2018
Positie 8
Best Medium Workplaces™ 2017
Positie 8
Best Medium Workplaces™ 2016
Positie 18

Over deze organisatie

Squeristers zijn altijd bezig met het verder brengen van hun opdrachtgevers, het specialisme en bovenal zichzelf. Een belangrijk vereiste aan nieuwe medewerkers is dat zij binnen onze cultuur passen, in staat zijn die te verrijken en dat zij zowel intern als extern onze missie kunnen uitdragen. Wat Squerist is, wordt namelijk bepaald door de Squeristers zelf. Dit maakt ons een organisatie die bestaat uit gedreven specialisten die zelf willen groeien, het specialisme willen laten groeien en de mensen om zich heen willen laten groeien.

Medewerker
“Ik denk niet dat Squerist haar medewerkers hoeft te overtuigen dat hun werk meer inhoudt dan alleen een baan. Ik denk dat Squeristers dit zelf weten en voelen. Als je alleen maar een baan wilt hoef je niet bij Squerist te zijn. Als je een vette baan wilt waar je samen met een team van enthousiastelingen het verschil wilt maken bij de klant, dan ben je een Squerister.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Squerist

Squeristers zijn Specialisten in Vooruitgang en zijn vanuit die hoedanigheid bezig met het verder brengen van hun opdrachtgevers, het vakgebied en bovenal zichzelf. Een belangrijk vereiste bij het werven van nieuwe medewerkers is dat zij binnen onze cultuur passen zodat zij zowel intern als extern onze missie voort kunnen zetten. Wat Squerist is wordt namelijk bepaald door de Squeristers, waardoor Squerist een organisatie is die bestaat uit vakgedreven professionals die zelf willen groeien, het vakgebied willen laten groeien en de mensen om hun heen willen laten groeien. Het waarborgen van deze cultuur begint bij het aannemen van mensen die de daarvoor benodigde eigenschappen in zich hebben.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified