Menu

Great Place To Work-Certified™

Continu Professionals

Great Place To Work™ Certified
Maart 2024 - Maart 2025
Great Place To Work™ Certified
Maart 2023 - Maart 2024
Great Place To Work™ Certified
Januari 2021 - Januari 2022

Over deze organisatie

Groei mee met Continu. Wij brengen mensen bij elkaar op de arbeidsmarkt. Voor iedere bedrijfsgrootte, op ieder niveau en in iedere fase van hun carrière. Dat doen we in heel Nederland binnen de bouw, infra, techniek, supply chain en publieke sector. En wat we doen, dat doen we goed. Daarom doen we veel meer dan mensen bij elkaar brengen. Wij hebben na ruim 25 jaar op de arbeidsmarkt alles in huis om mensen te helpen bij iedere gewenste groei in hun carrière of onderneming. Ja, dat geldt natuurlijk ook voor jou. Onze uitgebreide aandacht voor jouw ontwikkeling en ambities is een van de redenen dat we onszelf een Great Place To Work mogen noemen. Daar zijn we zeer trots op!

Bij ons draait alles om groei, lef en vertrouwen. Wij geven jou alle tools, coaching en vrijheid om jouw lef en ondernemerschap te kunnen tonen. Met verschillende leerlijnen zorgen voor wij ervoor dat jij blijft groeien als professional en als persoon. Welke kansen ga jij bij Continu Professionals pakken?

Marlon Woudstra, CHRO
“Bij Continu kun je jezelf zijn, echt authentiek. Je krijgt ruimte om te groeien in je vak en als mens. We zijn volop in beweging, op zoek naar verbetering en innovatie. Vertrouwen is een belangrijke waarde binnen Continu, we luisteren echt. En we vieren graag een feestje samen, work hard play hard!”
Dandry Kruis, Business Unit Manager Energie- & Elektrotechniek
“Voor mij is Continu Professionals een Great Place To Work, omdat het een organisatie is waar je ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling, er naar de medewerker wordt geluisterd en het ook met onze enorme groei toch als één bedrijf aanvoelt.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified