Menu

Great Place To Work-Certified™

Hilti

Best Mid Large Workplaces™ 2024
Positie 2
World's Best Workplaces™ 2023
Positie 12
Best Workplaces™ Europe 2023 - Multinational
Positie 8
Best Multinational Workplaces™ 2023
Positie 4
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2022 - Oktober 2023
World's Best Workplaces™ 2022
Positie 8
Best Workplaces™ Europe 2022 - Multinational
Positie 4
Best Multinational Workplaces™ 2022
Positie 6
World's Best Workplaces™ 2021
Positie 11
Best Workplaces™ Europe 2021 - Multinational
Positie 6
Best Multinational Workplaces™ 2021
Positie 4
Great Place To Work™ Certified
Januari 2021 - Januari 2022
Best Workplaces™ Europe 2020 - Multinational
Positie 14
Best Multinational Workplaces™ 2020
Positie 10
Great Place To Work™ Certified
Januari 2020 - Januari 2021
Great Place To Work™ Certified
Januari 2019 - Januari 2020
World's Best Workplaces™ 2017
Positie 22
Best Workplaces™ Europe 2017
Positie 7
Best Large & Multinational Workplaces™ 2016
Positie 11
Best Large & Multinational Workplaces™ 2014
Positie 7
Best Large & Multinational Workplaces™ 2012
Positie 21
Best Large & Multinational Workplaces™ 2011
Positie 22

Over deze organisatie

Bij Hilti produceren en ontwerpen wij geavanceerde machines, software en leveren wij diensten voor professionals in de bouwsector. Wij zijn wereldwijd actief, met ruim 30.000 werknemers in meer dan 125 landen. Elke dag leveren wij met onze technologieën een bijdrage aan indrukwekkende bouwkundige projecten, van de markthal in Rotterdam tot het NH Hotel in Amsterdam. Daarnaast zijn wij vooruitstrevend op het gebied van BIM en hebben wij een BIM Experience Center. Het succes van ons familiebedrijf is te danken aan het feit dat wij op dagelijkse basis de droom van onze oprichter Martin Hilti – “I want to build an enterprise with entrepeneurs, where people can grow and develop.” – tot uitvoering brengen.

Eline Reynaers, Area Sales Manager
“Wat Hilti een Great Place to Work maakt, is de "care en perform" cultuur. We streven ambitieuze doelen na, maar altijd met tijd en aandacht voor de ontwikkeling van onze medewerkers. Hierdoor wordt 80% van onze management functies intern ingevuld. Bereiken wij onze doelen, dan wordt dit ook goed gevierd met de hele organisatie.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Hilti

Wij vinden het binnen Hilti belangrijk dat iedere nieuwe collega een vliegende start kan maken in zijn/haar functie. Om die reden starten alle nieuwe collega’s in de Hilti Sales Academy. Een op maat gemaakt trainingsprogramma van ruim zes weken, waarin onze nieuwe collega’s Hilti als organisatie, haar producten, diensten en services, maar ook zichzelf leren kennen. We wisselen theorie met praktijk af en zorgen ervoor dat onze nieuwe collega’s de benodigde veiligheids- en compliance certificaten behalen.

De HSA wordt afgesloten met een final assessment, waarin het geleerde in de praktijk gebracht wordt door middel van presentaties en opdrachten. Naast de Sales Trainer is ook de mentor aanwezig om op basis van dit assessment drie concrete ontwikkelpunten op te stellen voor iedere deelnemer. En natuurlijk is er bij iedere HSA een afsluitende borrel waarbij we traditiegetrouw de uitreiking van de HSA certificaten hebben en een foto maken!

Onboarding houdt niet op na onze Sales Academy. Wij stellen voor iedere collega een honderd dagen plan op en koppelen hem/haar aan een buddy. Een buddy is een collega in hetzelfde team, bij voorkeur met ervaring in dezelfde rol. Het is een persoon waarmee ervaringen kunnen worden gedeeld, een persoon die een luisterend oor biedt en jou de kneepjes van het vak leert, maar ook schakelt met de teamleider als er zich problemen voordoen. Een aantal maanden na het afronden van de HSA volgen nieuwe medewerkers het tweedaagse Team Camp genaamd ‘The Hilti Way, our Culture Journey’ om kennis te maken met het cultuurprogramma van Hilti.

Wil je weten hoe het is om te werken bij Hilti? Bekijk de vacatures

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified