Menu

Great Place To Work-Certified™

Jobsrepublic

Great Place To Work™ Certified
Maart 2022 - Maart 2023
Great Place To Work™ Certified
December 2019 - December 2020
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2020 - Oktober 2021
Great Place To Work™ Certified
Februari 2023 - Februari 2024
Best Small Workplaces™ 2022
Positie 7
Best Small Workplaces™ 2021
Positie 6

Over deze organisatie

Wij zorgen ervoor dat mensen bij jouw organisatie willen werken. Met onze hyper targeting aanpak bereiken we via social media vrijwel alle actieve en passieve banenzoekers in de doelgroep van jouw vacatures. We verleiden potentiële kandidaten met onweerstaanbare content en passen psychologische beïnvloedingtechnieken toe om er voor te zorgen dat geïnteresseerde kandidaten over de streep worden getrokken. 

Nikki
“Bij Jobsrepublic komen de mensen op de eerste plaats. Dat merk je aan alles. Er is veel vertrouwen in de teamleden en daarmee ontstaat veel vrijheid binnen heldere en ruime kaders. Er heerst hier een enorm positieve vibe en mensen staan hier echt voor elkaar klaar. Voor mij is dit absoluut een Great Place to Work.”
Eric
“Ons doel is om met onze technologie er voor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen in een baan terecht komen waarin ze gelukkig zijn. En als je daarin de beste wil worden dan kan het niet anders dan dat je begint bij je eigen organisatie. Ik ben heel dankbaar dat het gelukt is om zo'n geweldig team te verzamelen. Jobsrepublicans onderscheiden zich door een hele positieve houding en een hoge mate van verantwoordelijkheid. Dat gecombineerd met onze ambitieuze doelen en onze drive om vooral ook plezier te maken met elkaar maakt Jobsrepublic een Great Place to Work.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Jobsrepublic

Je welkom voelen op je nieuwe werkplek is van cruciaal belang om snel het optimale uit jezelf te halen en met plezier naar je werk te komen. Van baan wisselen en starten in een compleet nieuwe organisatie is voor de meeste mensen een onzeker proces. Wij zien het daarom als een kerntaak om onze nieuwe collega zich zo snel mogelijk thuis te laten voelen in onze organisatie. We streven naar ‘world class onboarding’ volgens een gestandaardiseerd proces met volle aandacht voor onze nieuwe collega. Dit begint zelfs al voor de eerste werkdag.

Voor de start
Al voor de start heeft een nieuwe collega de gelegenheid gehad om eens een middag mee te lopen, een keer te komen lunchen met het team of aan te haken op een van onze borrels. Het gevoel bij de eventueel nieuwe collega’s en de cultural fit vinden wij heel belangrijk. Als de nieuwe collega daadwerkelijk gaat starten wordt voorafgaand aan hem of haar gevraagd iets over zichzelf te schrijven om dat te kunnen delen met het team. Door al op verschillende manieren kennis te hebben gemaakt voelt de eerste werkdag voor iedereen als een feest van herkenning.

De eerste werkdag
De eerste werkdag bestaat uit ontvangst door de manager of collega, verder kennismaken met het team en uitleg over de inwerkperiode. Officemanager Annette zorgt dat er een werkplek met alle voorzieningen geregeld is. Alles om onze nieuwe collega warm te verwelkomen. 

De eerste weken
Naast de introductiegesprekken met een collega van elke afdeling wordt de agenda de eerste weken gevuld met reguliere teamoverleggen, bila's, introductiemeetings en eventuele klantafspraken. Je begint dus met een redelijk goed gevulde agenda, die natuurlijk nog wel voldoende ruimte laat voor vrij in te vullen momenten. Ook vinden er drie introductiesessies plaats die worden verzorgd door Eric, onze directeur. In deze drie sessies word je meegenomen in de geschiedenis van de organisatie, de missie, visie, kernwaarden en de activiteiten, de doelen voor dat jaar en kwartaal en de cultuur van de organisatie.

Feedback
Uiteraard horen we ook graag van onze nieuwe collega hoe deze het werken bij Jobsrepublic ervaart en wat wij daarvan kunnen leren. Hiervoor worden verschillende feedback momenten ingepland. Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij Jobsrepublic? Bekijk de vacaturepagina. 

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified