Menu

Great Place To Work-Certified™

Chiesi

Great Place To Work™ Certified
Januari 2022 - Januari 2023
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2020 - Oktober 2021
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2019 - Oktober 2020
Best Workplaces™ Europe 2022 - Multinational
Positie 12
Best Multinational Workplaces™ 2022
Positie 9
Best Multinational Workplaces™ 2021
Positie 9

Over deze organisatie

Chiesi is een snel groeiende, internationale onderneming die gespecialiseerd is in geneesmiddelen voor astma, COPD, CF, neonatologie, transplantatie en zeldzame ziektes. Wij zijn actief in 27 landen en ons hoofdkantoor is in Italië gevestigd.

Jessica Veth
“Gezien worden voor wie je WEL bent en niet voor wie je NIET bent, dat maakt werken bij Chiesi ontzettend leuk. Je kan werken vanuit je persoonlijke drijfveren en dat haalt het beste uit mensen.”
Ralph Blom, General Manager
“Chiesi, the place to be! is wat we nastreven met z'n allen. Chiesi is heel succesvol, maar het meest trots ben ik op het feit dat Chiesi een plek is waar je jezelf kunt zijn. Want alleen als dat kan ben je in staat om echt het verschil te maken. En dat is wat we willen bij Chiesi.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Chiesi

Bij Chiesi begint het onboardingsproces al op het moment dat je de baan aangeboden krijgt. Je wordt gebeld door HR om over het voorstel te praten, maar ook de cultuur en het onboardingsproces komen aan bod. Zodra er getekend is, belt je toekomstige manager ook nog even om je te verwelkomen. In het proces erna (contract etc.) is er regelmatig contact met HR. 

Op de eerste dag word je om 9.30u verwelkomt op het kantoor door de General Manager & HR. Alles wat je nodig hebt om gelijk van start te kunnen ligt klaar op je bureau, met daarbij nog een welkomscadeau. Voor de eerste maand is er een uitgebreid onboardingsprogramma, op maat gemaakt voor jou en je nieuwe positie. Hierin komen algemene dingen voorbij zoals kennis over onze producten & meetings met collega's die belangrijk zijn voor je nieuwe functie, maar ook eventuele functie-specifieke trainingen en kennisoverdracht binnen je eigen team.

Op je eerste dag krijg je ook een buddy toegewezen, die jou wegwijs gaat maken binnen Chiesi op sociaal en praktisch vlak. Hij/zij stelt jou aan iedereen voor, en neemt je mee naar de lunch (die we elke dag gezamenlijk hebben op kantoor). Je buddy helpt je niet alleen op je eerste dag natuurlijk, gedurende je gehele onboarding kan je bij hem/haar terecht met vragen.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified