Menu

Great Place To Work-Certified™

Xelvin

Great Place To Work™ Certified
Maart 2023 - Maart 2024
Best Workplaces™ Europe 2022 - Large
Positie 48
Best Large Workplaces™ 2022
Positie 7
Great Place To Work™ Certified
Maart 2022 - Maart 2023

Over deze organisatie

Wij zijn Xelvin. Een levendige en ambitieuze detacheringsclub die zowel internationaal als nationaal technisch talent verbindt aan onze opdrachtgevers. Dit doen we door middel van onze Xelvin-aanpak. Het geheim? Mensen met karakter en de vrijheid om te ondernemen op je eigen manier! Sterke mensen bepalen de koers, maken eigen keuzes en durven fouten te maken. Deze mensgerichte aanpak is succesvol gebleken. Het is simpelweg ons streven naar ontwikkeling. We staan nooit stil. Dat maakt ons veel meer dan een detacheerder.

Gea Oenema, Recruitment Consultant
“Xelvin is een plek waar ik veel lach, me thuis voel en de ruimte krijgt om te zijn wie ik ben. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik mij zowel als persoon als in het werk verder kan ontwikkelen. Dat maakt voor mij Xelvin een Great Place to Work.”
Arjan de Vries, Algemeen Directeur
“Samen ambities realiseren, dat is mijn passie. Een duidelijke koers, een cultuur waar je bij wilt horen en heel veel werkplezier zijn daarbij voor mij de belangrijkste ingrediënten. De certificering van Xelvin als “great place to work” is de bevestiging dat we goed bezig zijn.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Xelvin

Een goede onboarding en veel werkplezier! Wij vinden het heel belangrijk dat een nieuwe collega zich welkom voelt bij Xelvin. Dat iemand zich op zijn of haar plek voelt in de nieuwe functie en in het nieuwe team. Aan het leren kennen van onze mooie club en alle collega’s hechten wij dus veel waarde.

Tijdens de ‘Xelvin introductiedagen’ inspireren we je over onze organisatie, strategie, klanten, kandidaten en diensten en maak je uiteraard kennis met jouw collega’s. Eén van deze collega’s kan zomaar jouw buddy worden die jou helpt het werk eigen te maken.

Ontwikkeling staat bij ons centraal. Daarom kun je vanuit intrinsieke motivatie trainingen of opleidingen volgen op het gebied van commercie, recruitment en persoonlijke vaardigheden.

Rest ons alleen nog maar te zeggen: geniet van de reis, ontdek en onderneem! Ondernemende initiatieven worden bij Xelvin altijd gewaardeerd. Zo zijn onze collega’s samen met de klant op recruitmentreis naar Zuid-Afrika geweest en is er een toffe carrière-excursie georganiseerd voor studenten bij onze belangrijkste opdrachtgevers. We kunnen nog uren doorgaan met dit soort leuke voorbeelden. De belangrijkste vraag is; past dit bij jou? Ontdek de bestemmingen van Xelvin en solliciteer gelijk!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified