Menu

Great Place To Work-Certified™

Xelvin

Best Workplaces™ Europe 2022 - Large
Positie 48
Best Large Workplaces™ 2022
Positie 7
Great Place To Work™ Certified
Maart 2022 - Maart 2023

Over deze organisatie

Wij zijn Xelvin. We begrijpen technici en techniek als geen ander. Techniek is een onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld. Daarom verbinden we de beste mensen aan de beste bedrijven en brengen wij vakmanschap en ambitie samen verder. Altijd met passie en op een eigentijdse, doelgerichte manier. Zo helpen wij iedereen vooruit, overal ter wereld.

Gea Oenema, Recruitment Consultant
“Xelvin is een plek waar ik veel lach, me thuis voel en de ruimte krijgt om te zijn wie ik ben. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik mij zowel als persoon als in het werk verder kan ontwikkelen. Dat maakt voor mij Xelvin een Great Place to Work.”
Arjan de Vries, Algemeen Directeur
“Samen ambities realiseren, dat is mijn passie. Een duidelijke koers, een cultuur waar je bij wilt horen en heel veel werkplezier zijn daarbij voor mij de belangrijkste ingrediënten. De certificering van Xelvin als “great place to work” is de bevestiging dat we goed op weg zijn.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Xelvin

Wij vinden het heel belangrijk dat een nieuwe collega zich welkom voelt bij Xelvin. Dat iemand zich op zijn/haar plek voelt in de nieuwe functie en in het nieuwe team. Aan het leren kennen van onze mooie Xelvin organisatie en alle collega’s hechten wij dus veel waarde.

De start en onboarding bij Xelvin bestaat uit drie delen. In “Xelvin de introductie” heten wij alle nieuwe collega’s welkom! De nieuwe collega krijgt als eerste op ons online leerplatform een indruk van onze organisatie en collega’s. Daarnaast krijgen alle nieuwe collega’s een uitnodiging voor de “Xelvin introductiedagen”, op onze locatie in Apeldoorn inspireren wij over onze strategie, klanten, kandidaten en diensten.

In “de operationele onboarding” maken wij nieuwe collega’s wegwijs door onze werkprocessen. Op ons online leerplatform hebben wij alle onderdelen, onderwerpen en werkprocessen die horen bij de functie klaargezet. Samen met de leidinggevende maakt een nieuwe collega een planning & tijdlijn om deze onderwerpen inhoudelijk verder in de praktijk uit gaat diepen.

In “het Xelvin Development program” ontwikkelt de nieuwe collega de facetten van de nieuwe functie. Het “Xelvin Development program” is een breed (trainings)programma ter ontwikkeling van de commerciële-, (online)recruitment- en persoonlijke vaardigheden op de Xelvin-wijze. Voor de verschillende trainingen in dit programma ontvangt een nieuwe collega automatisch een uitnodiging.

Wat mag een nieuwe collega van Xelvin verwachten? Samen met de leidinggevende maakt de nieuwe collega een planning om kennis te maken met de collega’s van Xelvin en om daarnaast de verschillende onderwerpen die tot de functie behoren te leren. Bovendien wordt een nieuwe collega gekoppeld aan een buddy, een ervaren Xelvin-collega die de ins & outs van Xelvin en het werk kent.

Wat mag Xelvin van een nieuwe collega verwachten? Xelvin geeft de kaders en de uitleg. Onze collega’s zijn beschikbaar om de nieuwe collega te helpen en het werk eigen te maken. De nieuwe collega is de eigenaar van zijn/haar eigen ontwikkeling. We verwachten van de nieuwe collega proactiviteit om alle kennis op te doen en deze eigen te maken.

 

Is jouw organisatie een great place to work?

Beantwoord 10 vragen en ontdek binnen 2 minuten direct waar jouw organisatie staat en krijg handige tips.

CTA_Certified