Menu

Pakketten en investering


Benieuwd naar de investering die komt kijken bij een Great Place To Work-traject?
Bekijk de investering per pakket.

Bij Great Place To Work werken we met drie pakketten: Assess™, Analyze™ en Accelerate™. In elk pakket vormt het Trust Index™-medewerkersonderzoek de basis. De verschillen tussen de pakketten zitten in de mate van inzicht in de data en de begeleiding die je krijgt van ons. Met elk pakket kun je gecertificeerd (vanaf 10 medewerkers) worden en kans maken op een plek op de lijst van Best Workplaces (vanaf 20 medewerkers).

De prijzen die op deze pagina worden getoond, gelden voor een driejarige overeenkomst. Ieder jaar worden de prijzen per 1 januari aangepast met een inflatiecorrectie van het CBS. Wil je liever een eenjarig contract? Dan komt er 10% bovenop de jaarprijs.

In onderstaande video vertelt onze collega Mathieu wat de verschillen zijn tussen de pakketten.

HubSpot Video

 

Besloten welk pakket het beste aansluit bij de wensen van jouw organisatie? Vul je gegevens en voorkeuren in en ontdek de investering van jullie Great Place To Work® traject.

1. Hoeveel medewerkers werken bij jouw organisatie?

Om een inschatting te geven van de investering die past bij jouw organisatie is het van belang om te weten hoeveel mensen er werkzaam zijn. Klik op de plus of de min om het aantal medewerkers aan te geven. 

2. Kies je pakket:

  • Kosten Assess
  • Analyze
  • Accelerate
Assess™ Analyze™ Accelerate™
Onderzoek
Trust Index
Culture Brief
Inzicht
Resultaten in hoofdlijnen
Gedetailleerde resultaten (incl. managerstoegang)
Benchmarks
Eigen extra vragen
Pulse surveys (onbeperkt)
Begeleiding
Digitale begeleiding
Customer Success Manager
Onboarding
Navigatie door de resultaten

3. Internationale organisatie

Het Great Place To Work onderzoek kunnen wij in iedere taal uitvoeren en vanuit onze 60 kantoren kunnen we begeleiding bieden. Ook kun je in ieder land meedoen voor certificering en daarnaast zijn er nationale, regionale en wereldwijde Best Workplaces lijsten. Voor multinationals is ook de Culture Audit verplicht voor lijstdeelname in Nederland. Wil je in meerdere landen meedoen en/of ben je een multinational? Vink dan onderstaande button aan en je ontvangt een voorstel op maat. 

Dankzij onze jarenlange ervaring in meer dan 60 landen zijn we in staat om multinationals perfect te ondersteunen tijdens een internationaal Great Place to Work traject. Zo kan iedere medewerker de vragenlijst invullen in zijn of haar eigen taal. Dit vraagt om maatwerk en personalisatie, waarbij we kijken naar  de wensen van jouw organisatie!

Jouw pakket
1. Hoeveel medewerkers werken bij jouw organisatie?
10
2. Kies je pakket:
Assess™
3. Internationale organisatie
None Internationale organisatie
Best Workplaces
€ X.XXX
Bedankt voor je interesse, voor de optie die jij graag wil, zullen we een op maat gemaakte offerte opmaken
Vraag een offerte aan

Hello Fresh Whiteout

 

“Allereerst wilden we benchmarken hoe we het als organisatie doen. We nemen jaarlijks onze “Happiness Survey” af, die qua inhoud erg lijken op de GPTW survey, maar we wilden graag weten of we nog met de juiste dingen bezig zijn in vergelijking met andere bedrijven en waar we op moeten focussen komende tijd om een nog betere werkgever te zijn. Deze bevestiging is er inmiddels en dat sterkt ons dat we goed bezig zijn en dat investeren in Human Capital loont!”

Jobsrepublic - Whiteout V3

 

“Great Place to Work heeft ons heel veel gebracht. Het biedt een uitstekende richtlijn voor goed werkgeverschap. Hier hebben we enorm veel van geleerd. We zien dat het toepassen van de lessen die we hieruit trekken ons een veel betere werkgever heeft gemaakt. In het begin kan het wel taai zijn om de stevige feedback uit de organisatie terug te krijgen. Maar ik ben er ontzettend blij dat we hiermee veel blinde vlekken zichtbaar hebben gemaakt en samen met de teams hebben gezocht naar oplossingen. Dit doen we tot op de dag van vandaag en blijft een doorlopend succes.”

synechron_logo

 

“Het onderzoek geeft ons ontzettend veel waardevolle inzichten om als bedrijf te kunnen groeien. Zo koppelen wij de uitkomsten van de Trust Index terug aan alle medewerkers. Die bespreken dat binnen de teams waarvan de resultaten gegroepeerd zijn en de suggesties die daaruit volgen koppelen wij terug aan ons management team. Vervolgens worden er meerdere initiatieven opgezet om de verbeterslag(en) te kunnen maken voor het komende jaar.”