Menu

Great Place To Work-Certified™

Kindergarden

Great Place To Work™ Certified
Oktober 2023 - Oktober 2024
Best Workplaces™ Europe 2022 - Large
Positie 50
Best Large Workplaces™ 2022
Positie 8
Great Place To Work™ Certified
Februari 2022 - Februari 2023
Great Place To Work™ Certified
Februari 2021 - Februari 2022
Best Large Workplaces™ 2020
Positie 4
Great Place To Work™ Certified
Januari 2020 - Januari 2021
Great Place To Work™ Certified
Januari 2019 - Januari 2020
Best Large Workplaces™ 2018
Positie 3
Best Large & Multinational Workplaces™ 2016
Positie 3
Best Large & Multinational Workplaces™ 2015
Positie 3
Best Large & Multinational Workplaces™ 2014
Positie 8
Best Large & Multinational Workplaces™ 2013
Positie 16
Best Large & Multinational Workplaces™ 2012
Positie 26

Over deze organisatie

Hoe is het om voor het eerst kennis te maken met ruimte en kleuren? Met geuren en klanken? Met licht dat door een raam valt? Alles maakt indruk en alles heeft invloed als een kind de wereld om zich heen gaat ontdekken. Als collega bij Kindergarden weet je dat als geen ander. Alles bij Kindergarden komt voort uit het inzicht dat alles om een kind heen invloed heeft: op het gevoel, op het gedrag en op de ontwikkeling. Wij proberen ervoor te zorgen dat die invloed positief is. Dat alles in de omgeving van een kind positief is. Het zit ‘m in alles.

Kindergarden heeft ongeveer 70 vestigingen. Sinds 2011 is Kindergarden onderdeel van Bright Horizons, één van de grootste kinderopvangorganisaties ter wereld. Dit biedt ons kennis, expertise, stabiliteit én de mogelijkheid om verder te groeien.

Suzanne te West, Vestigingsmanager
“Eerlijk gezegd zou ik binnen de kinderopvangbranche nergens anders willen werken dan bij Kindergarden. Dit werk zit in mijn hart, omdat ik het bij Kindergarden mag doen. Kijk naar de prachtige visie op de zorg en ontwikkeling van kinderen, maar ook naar de mogelijkheid voor medewerkers om zich persoonlijk te ontwikkelen. Dat gebeurt, net als bij de kinderen, door uit te gaan van jou als individu.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Kindergarden

Het gevoel dat je welkom bent en dat het hele team je snel wegwijs wil maken. Daar is alles op gericht. Hoe meer aandacht we aan nieuwe collega’s besteden om hen een comfortabele start te geven, des te sneller ze met plezier op volle kracht meedraaien. Dit begint bij de werving en loopt door tot en met de inwerkperiode. Alle collega’s zijn betrokken bij het inwerkproces. Ook worden nieuwe collega’s begeleid door hun manager en krijgen ze een eigen inwerkschema.

PRE-BOARDING Het wegwijs maken en thuis laten voelen begint al tijdens onze werving en selectieprocedure. Op onze website, tijdens ons sollicitatieproces en in het eerste contact dat je hebt met onze recruiters of vestigingsmanagers. Maar even belangrijk: óók in de periode tussen aanname en je eerste werkdag. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je eerste werkdag, ontvang je van ons voorafgaand alvast de Kindergarden Wegwijzer, de Heart Principles en ons pedagogisch programma Wereldwijs. Door ons pedagogisch beleid, arbeidsvoorwaarden en regelingen vooraf door te nemen krijg je een goed beeld wie wij zijn, wat we doen en wáárom we dat doen.

ON-BOARDING Tijdens het sollicitatiegesprek en/of de meeloopdag heb je voor het eerst kennis gemaakt met de vestiging en de groep waar je gaat werken. Toch blijft de eerste werkdag altijd spannend. De eerste fase van de inwerkperiode is erop gericht om de nieuwe collega een warm welkom te geven en direct te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om je weg te vinden en je thuis te voelen binnen Kindergarden. Door collega’s een rol te geven in de begeleiding wordt de goede samenwerking gestimuleerd en wordt ‘Samen werken – samen leren’ in praktijk gebracht. Er wordt informatie verstrekt over de manier waarop we met elkaar omgaan, maar ook de praktische informatie (roosteren, verlof en indienen declaraties) wordt zo vroeg mogelijk vertaald naar de praktijk van de betreffende nieuwe collega. Ze worden zo snel mogelijk in staat gesteld om alles zelf te doen en de eigen informatie en planning te beheren.

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Kindergarden? Ga naar hun vacaturepagina. 

Contact
Rachel van Ameyden van Duym
Bekijk onze vacatures
 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified