Menu

Great Place To Work-Certified™

Blue Bricks

Great Place To Work™ Certified
Februari 2024 - Februari 2025
Best Workplaces™ Europe 2023 - Medium
Positie 1
Best Medium Workplaces™ 2023
Positie 1
Great Place To Work™ Certified
Maart 2023 - Maart 2024
Best Medium Workplaces™ 2022
Positie 3
Great Place To Work™ Certified
Maart 2022 - Maart 2023

Over deze organisatie

Bij Blue Bricks maken we van iedere digitale verandering een succes. Hoe we dit doen? Met een onvoorwaardelijke medewerker-op-1 strategie. Wij bieden onbeperkte mogelijkheden voor ontwikkeling met de perfecte werkomgeving en faciliteiten. Alleen zo maken we écht het verschil.

Patrick Groenendijk, Projectsucces Regisseur
“In de 9 jaar die ik nu voor Blue Bricks werk, heb ik ieder jaar enorme stappen kunnen zetten. Daarbij word ik volop ondersteund door Blue Bricks. Ik krijg kansen op een steeds hoger niveau. Ik krijg veel vertrouwen. En ik word ondersteund waar dat nodig is.”
Richard Enthoven, Operationeel Directeur
“Samen bouwen we aan het mooiste bedrijf. Een bedrijf waarmee we een inspiratie zijn voor andere bedrijven wereldwijd. Waar we gaan voor maximaal geluk, plezier en succes voor onze collega's. Dat is onze missie. En ook mijn persoonlijke passie om hier elke dag vol enthousiasme mee aan de slag te gaan.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Blue Bricks

Tijdens de reis die je samen met Blue Bricks doormaakt begeleiden we je naar het realiseren van persoonlijke en professionele doelen.

Blue Bricks groeiprogramma

We voeren onze klantopdrachten uit op hoog niveau en stellen jou daarom graag in staat om maximaal te presteren. Met ons groeiprogramma bieden we talloze cursussen, trainingen en workshops aan. Het is een optimale balans tussen vakinhoudelijke kennis, kunde, houding & gedrag én focus op jouw lichamelijke en mentale ontwikkeling.

Begeleiding op je opdracht

Bij elke opdracht die je doet, kun je rekenen op unieke begeleiding. Zo zorgen we gedurende twee maanden voor een vliegende start, waarbij we samen bepalen welke begeleiding jou het best ondersteunt in de optimale ontwikkeling voor jou én het maximale resultaat voor de klant. Op ieder moment kun je advies inwinnen bij ervaren collega's.

Begeleiding op je persoonlijke ontwikkeling

We begeleiden en ondersteunen je bij het halen van jouw intrinsieke ontwikkeldoelen en dromen. Kan jouw ontwikkeldoel beter worden begeleid door een externe coach? Dan huren we die voor je in. Gemiddeld is de intensiteit van het coachen eens per 3-4 weken. Uiteraard bepaal je zelf welke intensiteit bij jou past. Al onze coaches doen opdrachten en hebben hun strepen verdiend in het vak. Op de inhoud heb je dus altijd een ervaren sparringspartner tot je beschikking.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified