Menu

Great Place To Work-Certified™

Synechron

Best Multinational Workplaces™ 2023
Positie 10
Great Place To Work™ Certified
December 2022 - December 2023
Best Multinational Workplaces™ 2022
Positie 8
Great Place To Work™ Certified
December 2021 - December 2022
Best Multinational Workplaces™ 2021
Positie 8
Great Place To Work™ Certified
Januari 2021 - Januari 2022
Best Multinational Workplaces™ 2020
Positie 9
Great Place To Work™ Certified
Januari 2020 - Januari 2021
Best Multinational Workplaces™ 2019
Positie 10
Great Place To Work™ Certified
Februari 2019 - Februari 2020
Best Large & Multinational Workplaces™ 2017
Positie 10

Over deze organisatie

Wij zijn leiders in verandering, baanbrekende digitale ervaringen en technologie voor een betere toekomst. Synechron begon in 2001 als een klein, zelfstandig team en vanaf daar zijn we blijven bouwen en hebben onze organisatie zien groeien tot meer dan 14.000 mensen wereldwijd, verspreid over 40 kantoren in 17 landen.

Vanuit onze solide basis in de financiële dienstverlening zijn we een prominent wereldwijd digitaal adviesbureau geworden voor grote financiële dienstverleners en technologiebedrijven. Met een belangrijke focus op vertrouwen, en in samenwerking met onze klanten, leiden we moderniserings- en digitale optimalisatietrajecten met brede expertise op het gebied van Consulting, Design, Cloud, Data en Engineering. We bieden onze klanten end-to-end-maatwerk oplossingen.

Radia Elbariri, Office Manager
“In de loop der jaren heb ik voor verschillende organisaties gewerkt en ik kan oprecht zeggen dat dit een organisatie is waar ik geen hiërarchie ervaar. Dit zegt zoveel over de omgeving waarin we werken en de mensen met wie we samenwerken. We werken en spelen niet alleen hard, maar geven ook veel om elkaar. De dynamiek en de sfeer maken van Synechron voor mij de leukste plek om te werken.”
Jarno Droog, Senior Director
“Als jij op zoek bent naar een steile leercurve en graag wilt investeren in je persoonlijke ontwikkeling in een internationale innovatieve omgeving, dan zit je bij Synechron goed.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Synechron

Een echte ‘Synechronite’ kenmerkt zich door vijf waarden: Client-first, Integrity, Agility, Execution, en Excellence. Onze werknemers onderscheiden zich met deze eigenschappen van andere bedrijven. Wij geloven dat we aan de hand van deze waarden samen kunnen groeien, als bedrijf, als team, als individu en samen met onze klanten.  

Ons sollicitatieproces is ingericht om te kijken of er een match is op basis van competenties, persoonlijkheid én onze culturele waarden. We willen ervoor zorgen dat de kandidaat een volledig beeld krijgt van Synechron en dat wij een goed beeld hebben van de kandidaat. Daarom bestaat ons selectieproces uit drie sollicitatiegesprekken en een assessment, bestaande uit een EQ en IQ gedeelte. Het doel van het eerste gesprek is om kennis te maken en wederzijdse verwachtingen in kaart te brengen, dit eerste interview is met één of twee consultants. Daarna volgt een assessment, deze is de basis voor het  tweede interview. Hierbij staat centraal wie jij bent als persoon en professional. Het doel van het laatste gesprek is het toetsen van jouw toegevoegde waarde voor Synechron, dit interview wordt gevoerd door een directeur en HR-medewerker. Als alle rondes succesvol zijn verlopen voor zowel de kandidaat als voor Synechron, gaan we verder met het arbeidsvoorwaardengesprek en hopen we dat we snel een nieuwe ‘Synechronite’ kunnen verwelkomen!

Wij vinden het belangrijk dat nieuwe medewerkers zich snel thuis voelen binnen onze organisatie. Ons onboardingsproces is erop gericht om nieuwe medewerkers zo snel mogelijk wegwijs te maken binnen ons bedrijf. Vanaf het moment van tekenen zorgen wij ervoor dat de nieuwe medewerker zich welkom voelt. Het programma van de eerste weken staat vast, zodat de nieuwe medewerker het bedrijf en zijn/haar nieuwe collega’s snel leert kennen. Drie keer per jaar wordt een Onboarding Bootcamp georganiseerd voor alle recent gestarte medewerkers. Deze bootcamp wordt georganiseerd zodat de nieuwe medewerkers Synechron leren kennen, maar ook zichzelf en de andere nieuwe medewerkers.

Contact
Lotje Rogge
Bekijk onze vacatures
 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified