Menu

Great Place To Work-Certified™

Yellowgrape

Great Place To Work™ Certified
Maart 2022 - Maart 2023
Great Place To Work™ Certified
April 2020 - April 2021
Great Place To Work™ Certified
Maart 2023 - Maart 2024
Great Place To Work™ Certified
Maart 2024 - Maart 2025
Best Small Workplaces™ 2022
Positie 9
Best Small Workplaces™ 2021
Positie 8

Over deze organisatie

Yellowgrape is een Amsterdams e-commerce bureau dat succesvolle bedrijven helpt om hun succes naar nog grotere hoogtes te tillen. Ons team van specialisten ontwikkelt datagedreven online marketing strategieën waarmee conversiecijfers van klanten door het plafond gejaagd worden.

Rik van den Wijngaard, Creative Director & Founder
“Yellowgrape is een grote, bonte familie, een verzameling van steeds meer gezichten, ideeën en talenten. Met iedere nieuwe collega verandert Yellowgrape een beetje van identiteit, wordt rijker, beter. Dit vind ik ook het leukste ding aan ons werk. Iedere dag weer inspireren we elkaar. Wat een voorrecht om met zoveel talent en geestdrift omgeven te zijn! We werken hard, maar niet zonder onze kop te verliezen. Samen eten, het leven vieren. Dat is ook Yellowgrape. We zijn first and foremost Yellowfamily.”
Berend Jonckers, Campaign Manager
“Dankzij de verantwoordelijkheden, trainingen en de algemene drijfveer van het team om voorop te lopen, blijf ik mijzelf bij Yellowgrape ontwikkelen. De uitdagende projecten, gemoedelijke sfeer en activiteiten buiten werk om zorgen ervoor dat ik met plezier naar mijn werk toe ga.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Yellowgrape

Wanneer er een nieuwe medewerker start bij Yellowgrape, zorgen we er voor dat hij of zij kennis heeft gemaakt met (een deel van) het team en de werkplek. Tijdens de eerste dagen zijn de directe collega’s goed voorbereid, zodat zij de nieuwe medewerker stapsgewijs in kunnen werken. Dit gaat niet alleen om het installeren van de laptop, het klaarleggen van de sleutel en Yellowgrape merchandise, maar ook het uitwerken van een planning en briefings. Daarnaast nemen we de nieuwe medewerker mee in het verhaal van Yellowgrape aan de hand van de Culture Audit. Hiermee hopen we hopen we een duidelijk verwachtingspatroon te kunnen schetsen.

Het inwerken gebeurt onder het genot van een kop verse koffie waarin we de tijd nemen om een en ander uit te leggen en elkaar te leren kennen. We vinden het erg belangrijk dat onze nieuwe collega zich zo snel mogelijk thuis voelt. Daarom betrekken we hem of haar vanaf het begin bij meetings die van toepassing zijn op de functie, maar geven we ook ruimte en tijd om te leren.

We koppelen de nieuwe medewerker aan een vaste buddy. Dit is doorgaans de collega waar hij of zij het meest mee zal samenwerken. Hiermee proberen we het inwerkproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Ook in de eerste weken blijven de koffiemomenten tussen de nieuwe medewerker en diverse collega’s een belangrijk onderdeel van het onboarding proces. Als er interne of externe events, uitjes of borrels op de planning staan wordt hij of zij daar gewoon voor uitgenodigd.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified