Menu

Great Place To Work-Certified™

Incentro

Best Mid Large Workplaces™ 2024
Positie 9
Great Place To Work™ Certified
Februari 2024 - Februari 2025
Best Workplaces™ Europe 2023 - Medium
Positie 48
Best Large Workplaces™ 2023
Positie 3
Great Place To Work™ Certified
Januari 2023 - Januari 2024
Best Workplaces™ Europe 2022 - Medium
Positie 34
Best Large Workplaces™ 2022
Positie 2
Great Place To Work™ Certified
Februari 2022 - Februari 2023
Best Workplaces™ Europe 2021 - Medium
Positie 35
Best Large Workplaces™ 2021
Positie 2
Great Place To Work™ Certified
Februari 2021 - Februari 2022
Best Large Workplaces™ 2020
Positie 2
Great Place To Work™ Certified
Januari 2020 - Januari 2021
Best Large Workplaces™ 2019
Positie 2
Great Place To Work™ Certified
Februari 2019 - Februari 2020
Best Medium Workplaces™ 2018
Positie 2
Best Medium Workplaces™ 2017
Positie 1
Best Medium Workplaces™ 2016
Positie 3
Best Medium Workplaces™ 2015
Positie 3
Best Medium Workplaces™ 2014
Positie 3
Best Medium Workplaces™ 2012
Positie 1
Best Medium Workplaces™ 2011
Positie 4
Best Medium Workplaces™ 2010
Positie 9

Over deze organisatie

Incentro is een hard groeiende digitale dienstverlener gevestigd in Nederland, Spanje en Kenia. Samen bedenken én bouwen we digitale oplossingen die perfect aansluiten bij de wensen van onze klant.

Onze mensen zijn de drijvende kracht achter vooruitgang en verandering. En dankzij onze geweldige medewerkers, behalen we uitzonderlijke resultaten!

Mark Leunissen, Thinkwise consultant
“Als consultant binnen Incentro werk je aan uitdagende projecten waar je vanaf het begin af aan de vrijheid en het vertrouwen krijgt om keuzes te maken. Daarnaast biedt de Incentro Academy je de mogelijkheid je soft skills verder te ontwikkelen.”
Arianne Landheer-Beelt, Boardlid
“Al meer dan 10 jaar zijn wij een Great Place to Work en daar ben ik heel trots op! Het zegt namelijk iets over Incentro. We creëren een plek waar mensen het beste uit zichzelf en elkaar halen. Onze Incentronauten typeren deze cultuur, waarin we met lef, vakmanschap en autonomie te werk gaan. En dat zie je terug op de werkvloer!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Incentro

Enthousiast over Incentro én een match met het team? Tekenen maar! Via de mail ontvang je natuurlijk alle nodige dingen die je wilt doornemen voordat je tekent. Maar het écht leuke komt daarna pas. Iedere nieuwe collega nodigen we namelijk uit om te komen tekenen op kantoor. En we vieren dat altijd met champagne. Altijd? Altijd. En al je nieuwe collega’s proosten mee. Op die manier hoor je er direct bij, nog voordat je ook maar een seconde hebt gewerkt.

Alle Incentronauten worden welkom geheten tijdens onze maandelijkse onboarding. Aan de hand van een quiz bespreken we onze cultuurwaarden, vertellen we over de geschiedenis en visie van Incentro, onze inhouse academy komt voorbij en we besteden aandacht aan andere leuke Incentro-weetjes. De onboarding is eigenlijk hét moment om nieuwe collega’s te leren kennen, erachter te komen wat alle vestigingen doen en met een goed gevoel te beginnen aan jouw nieuwe avontuur.

We zorgen uiteraard voor een goede voorbereiding. Je krijgt een tas met Incentro goodies, jouw nieuwe laptop staat klaar en een elektrische bolide wordt afgeleverd (of je gaat met ons voor de duurzame optie en ontvangt een NS-Business Card). Zo zorgen we voor een zachte landing én voel je je binnen no-time een heuse Incentronaut!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified