Menu

Great Place To Work-Certified™

AFAS Software

Great Place To Work™ Certified
Januari 2023 - Januari 2024
Best Workplaces™ Europe 2022 - Large
Positie 16
Best Large Workplaces™ 2022
Positie 1
Great Place To Work™ Certified
December 2021 - December 2022
Best Workplaces™ Europe 2021 - Medium
Positie 1
Best Large Workplaces™ 2021
Positie 1
Great Place To Work™ Certified
December 2020 - December 2021
Great Place To Work™ Certified
December 2019 - December 2020

Over deze organisatie

We zijn een Nederlands familiebedrijf met een sterk DNA, dat zich het beste laat beschrijven met onze kernwaarden: doen, vertrouwen, gek, en familie. Zo werken we dus ook. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, en vooral: vol passie voor onze klanten.

Britt Breure, HR Directeur
“Bij ons staan medewerkers echt op één, zelfs een beetje boven klanten. Wij werken dagelijks aan blije medewerkers waardoor zij lekker in hun vel zitten en zo optimaal mogelijk kunnen presteren. Doen wat je belooft en maximaal vertrouwen geven is daarbij van onschatbare waarde.”
Seif Al-Jan, Consultant
“Als je werkt bij AFAS dan bén je AFAS. Ik weet gewoon dat ik altijd 100% vertrouwen en de mogelijkheden krijg om elke dag het maximale uit mezelf en onze klanten te mogen halen. Het is gewoon écht.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij AFAS Software

Op de eerste werkdag krijgen nieuwe collega's een rugzak met hierin een aantal goodies. Ook gaan nieuwe medewerkers op de eerste werkdag langs ICT om de werklaptop in ontvangst te nemen. Met de tag die je collega's krijgen op de eerste werkdag, kunnen zij op elke verdieping van het AFAS-pand komen.

De buddy van de nieuwe collega geeft een rondleiding langs alle afdelingen en geeft hierbij een korte toelichting. Op deze manier krijgt de nieuwe collega een beeld van het bedrijf en de werkzaamheden die hier worden uitgevoerd. Hierna hebben nieuwe collega's de tijd om te socializen. Collega's kunnen onder andere een ‘voorstel-document’ schrijven op de laptop. Tijdens de lunch kan men de collega’s beter leren kennen.

Ook staat er een compleet inwerkprogramma klaar op het intranet met allerlei taken die de betreffende periode uitgevoerd dienen te worden, van cursussen over het gebruik van onze software tot het lezen van een inspirerend boek.

 

Is jouw organisatie een great place to work?

Beantwoord 10 vragen en ontdek binnen 2 minuten direct waar jouw organisatie staat en krijg handige tips.

CTA_Certified