Menu

Great Place To Work-Certified™

AFAS Software

Best Workplaces for Women™ 2024 - Large
Positie 1
Best Workplaces™ Europe 2023 - Large
Positie 1
Best Large Workplaces™ 2023
Positie 1
Great Place To Work™ Certified
Januari 2023 - Januari 2024
Best Workplaces™ Europe 2022 - Large
Positie 16
Best Large Workplaces™ 2022
Positie 1
Great Place To Work™ Certified
December 2021 - December 2022
Best Workplaces™ Europe 2021 - Medium
Positie 1
Best Large Workplaces™ 2021
Positie 1
Great Place To Work™ Certified
December 2020 - December 2021
Great Place To Work™ Certified
December 2019 - December 2020

Over deze organisatie

Wij zijn een Nederlands familiebedrijf uit Leusden met veel enthousiasme, transparantie en met een positieve bedrijfscultuur. Onze bedrijfscultuur laat zich beschrijven door onze 4 kernwaarden: Vertrouwen, Gek, Familie en Doen. Zo werken we dus ook. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, en vooral: vol passie voor onze klanten. Met z’n allen hebben we als doel om onze 12.000 klanten en bijna 3 miljoen Nederlanders efficiënt te laten werken en échte fans van AFAS te maken. Hierbij nemen we graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Britt Breure, HR Directeur
“Bij ons staan medewerkers echt op één, zelfs een beetje boven klanten. Wij werken dagelijks aan blije medewerkers waardoor zij lekker in hun vel zitten en zo optimaal mogelijk kunnen presteren. Doen wat je belooft en maximaal vertrouwen geven is daarbij van onschatbare waarde.”
Sven de Zeeuw, Customer Support Manager
“Werken bij AFAS voelt als deel uitmaken van een grote familie. We zorgen voor elkaar en onze omgeving, met als doel de wereld een betere plek te maken. Ook krijg je vanuit AFAS veel vertrouwen en de vrijheid om met je eigen ideeën aan de slag te gaan vanuit de instelling: 'Ik heb het nog nooit eerder gedaan, dus ik geloof dat ik het kan.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified