Menu

Great Place To Work-Certified™

Alzheimer Nederland

Best Medium Workplaces™ 2024
Positie 5
Great Place To Work™ Certified
September 2023 - September 2024
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2022 - Oktober 2023
Best Medium Workplaces™ 2022
Positie 10
Best Medium Workplaces™ 2020
Positie 9
Great Place To Work™ Certified
November 2019 - November 2020

Over deze organisatie

Wij zijn Alzheimer Nederland en wij zetten onze talenten en ambitie in voor een van de grootste uitdagingen van deze tijd: dementie. Samen met mensen met dementie, mantelzorgers, duizenden vrijwilligers, onderzoekers, donateurs en collectanten werken wij aan een toekomst zonder dementie en een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun dierbaren. Daarbij hebben wij één doel voor ogen: vooruitgang! Op álle terreinen. Wij zijn immers dé organisatie die de grote groep betrokkenen bij dementie vertegenwoordigt, in de regio, in politiek Den Haag, in de onderzoekscentra én in de media. Met deze unieke positie, als grootste private financier van wetenschappelijk dementieonderzoek en patiëntenorganisatie, is Alzheimer Nederland de autoriteit op dementiegebied.

Erik Bar, Teamleider Publieksservice & Backoffice
“Werken bij Alzheimer Nederland betekent elke dag bijdragen aan een mooie missie met maatschappelijke impact. Als nieuwe collega word je tijdens de onboarding-periode meegenomen in de organisatie & cultuur, je leert je collega’s en de vrijwilligersorganisatie goed kennen. Wanneer je even niet weet bij wie je moet zijn staat je persoonlijke mentor voor je klaar! ”
Julie Meerveld, Manager belangenbehartiging en regionale hulp
“Mensen met dementie en hun mantelzorgers verdienen goede hulp. Met hun wensen als vertrekpunt bepalen we onze strategie. Om politici, financiers en beleidsmarker te overtuigen. Dat geeft iedere dag weer een goed gevoel.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Alzheimer Nederland

Innovatief, onafhankelijk en resultaatgericht, dat zijn wij. En altijd nieuwsgierig naar hoe het nóg beter kan. En jij? Ben je net zo bevlogen als wij en houd je van impact maken? Doe je dat het liefst binnen een organisatie die écht verschil wil maken? Alzheimer Nederland is er voor iedereen en wij verwelkomen collega’s en vrijwilligers met verschillende achtergronden en ideeën. Wij benutten de kracht van diversiteit voor meer impact en werkplezier. Nieuwsgierig geworden? Klik dan op de link hieronder op 'bekijk onze vacatures'.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified