Menu

Great Place To Work-Certified™

DWA

Great Place To Work™ Certified
Maart 2024 - Maart 2025
Best Medium Workplaces™ 2022
Positie 9
Great Place To Work™ Certified
Maart 2022 - Maart 2023

Over deze organisatie

Duurzaamheid werkend maken, dat is onze missie. We maken dat dagelijks waar met ruim 130 enthousiaste en gedreven medewerkers die één ding gemeen hebben: passie voor duurzaamheid. Samen bouwen we aan een wereld die ook voor volgende generaties veilig, gezond en leefbaar blijft.

Annebeth Muntinga, Teamleider Bouwfysica
“De drive om de wereld te verduurzamen is er heel diepgeworteld. Er heerst een bijzondere cultuur: mensen zijn hier behulpzaam, vriendelijk, begaan met elkaar én met de wereld.”
Jaap Dijkgraaf, Algemeen directeur bij DWA
“Wauw, dat we dit in een periode met corona en minder persoonlijk contact op het scorebord kunnen neerzetten, dat vervult mij met vreugde, trots en dankbaarheid. Wat mij bijzonder raakt is de hoge score op Kameraadschap. We zijn er voor elkaar en we slepen elkaar erdoorheen.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij DWA

Bij DWA vinden wij het ontzettend belangrijk dat je je als nieuwe medewerker snel bij ons thuis voelt en een goede start kan maken met je werkzaamheden.

Na ondertekening van de arbeidsovereenkomst ontvang je een welkomstpakket met leuke duurzame gadgets. Om alvast de sfeer te proeven en je écht welkom te voelen, hebben wij een onboarding platform ontwikkeld met een welkomstvideo, informatie over het reilen en zeilen binnen het bedrijf, verhalen en tips & tricks van collega’s voor jouw eerste weken.

Samen met jou maken we het - door ons in concept voorbereide - inwerkprogramma definitief en starten we met de uitvoering daarvan. Hierbij hoort ook een mentor en een buddy. HR houdt de vinger aan de pols om te zien of je als nieuwe medewerker goed landt binnen de organisatie, en of het eventueel gewenst is om op onderdelen bij te sturen in het inwerkproces.

Kortom: jij werkt in een functie die perfect bij jou past! Met volop ruimte voor ontwikkeling om daar zelf je eigen routes voor uit te stippelen. Zowel op kantoor als thuis, in een goed ingerichte werkplek. Met regelmatig gezellige uitjes en inhoudelijke kennisevenementen.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified