Menu


Best Multinational Workplaces 2022

Deze organisaties scoren het hoogst op het Trust Index medewerkersonderzoek en het Culture Audit cultuuronderzoek.

Salesforce
#1 - Salesforce

Salesforce is de nummer 1 CRM die bedrijven en klanten samenbrengt in het digitale tijdperk. Salesforce stelt bedrijven in staat om te profiteren van krachtige technologieën, om op een geheel nieuwe manier contact te maken met hun klanten.

Lees meer over Salesforce
Hilton
#2 - Hilton

Hilton is één van de snelst groeiende internationale hospitalitybedrijven ter wereld. De missie van Hilton is "to be the most hospitable company in the world", zowel voor hun gasten, medewerkers, eigenaren als de maatschappij. 

Lees meer over Hilton
Atlassian
#3 - Atlassian

Atlassian's mission is to unleash the potential in every team. Our products help teams organize, discuss, and complete their work. Teamwork is hard. We make it easier.

Lees meer over Atlassian
DEPT
#4 - DEPT®

DEPT® is a global digital agency, pioneering tech and marketing to help brands stay ahead. DEPT® creates integrated end-to-end digital experiences on a global scale with a boutique culture.

Lees meer over DEPT
AbbVie
#5 - AbbVie Nederland

AbbVie is een jong en ambitieus biofarmaceutisch bedrijf. Ze helpen mensen met complexe aandoeningen met hun innovatieve geneesmiddelen. Dat doet AbbVie in ziektegebieden als immunologie, neurologie, virologie en oncologie.

Lees meer over AbbVie Nederland
Hilti
#6 - Hilti Nederland B.V.

Hilti ontwerpt en produceert geavanceerde machines en software voor professionals in de bouwsector. Het succes van ons familiebedrijf is te danken aan het feit dat wij op dagelijkse basis de droom van onze oprichter Martin Hilti tot uitvoering brengen.

Lees meer over Hilti Nederland B.V.
ezgif.com-gif-maker
#7 - Deloitte

Met meer dan 6.500 mensen in 15 kantoren in heel Nederland is Deloitte een van de grootste professionele dienstverleners op het gebied van accountancy, belasting- en juridisch advies, consultancy, risk management en financiële advisering. 

Lees meer over Deloitte
Synechron-1
#8 - Synechron

Synechron bedient financiële dienstverleners over de gehele wereld met het versnellen van hun digitale transformatie. Synechron levert op een unieke wijze een end-to-end dienstverlening, door de combinatie van digital, consulting- en technologie services. 

Lees meer over Synechron
Chiesi-1
#9 - Chiesi Pharmaceuticals B.V.

Chiesi is een snelgroeiende, internationale onderneming die gespecialiseerd is in geneesmiddelen voor astma, COPD, CF, neonatologie, transplantatie en zeldzame ziektes. 

Lees meer over Chiesi Pharmaceuticals B.V.
SentinelOne
#10 - SentinelOne

SentinelOne biedt een softwareplatform waarin artificial intelligence en machine learning samenkomen om bescherming te bieden tegen bedreigingen.

Lees meer over SentinelOne
Great Place To Work

Wil je meer weten over de Best Multinational Workplaces van 2022?

You can read the English version of the magazine here.

Lees het Best Multinational Workplaces magazine
2022_Best Workplaces Nederland-1
5-stappen-van-employer-branding

Best Workplaces Awards 2023

Wil je met jouw organisatie ook bouwen aan jullie Employer Brand? Door mee te doen aan het Great Place to Work traject krijg je inzichten in wat er echt speelt binnen jouw organisatie en ontvang je een framework om jullie organisatiecultuur vorm te geven.

Meld je nu aan voor deelname!

Ontdek alle Best Workplaces van 2022

Best Small Workplaces

Ontdek de Top 10 Best Workplaces in de categorie Small (20 tot 50 medewerkers).

Best Small Workplaces 2022
Best Medium Workplaces

Ontdek de Top 10 Best Workplaces in de categorie Medium (50 tot 250 medewerkers).

Best Medium Workplaces 2022
Best Large Workplaces

Ontdek de Top 9 Best Workplaces in de categorie Large (250 medewerkers of meer).

Best Large Workplaces 2022