Menu

 

Best Medium Workplaces 2022

Deze organisaties (50 tot 250 medewerkers) scoren het hoogst op het Trust Index medewerkersonderzoek en het Culture Audit cultuuronderzoek.

Viisi (Medium)
#1 - Viisi Hypotheken

Viisi is een snelgroeiende hypotheekadviesketen en begeleidt met name young professionals, starters en expats bij de aankoop van een woning.

Lees meer over Viisi Hypotheken
Werkmandejong (Medium)
#2 - Werkmandejong

Werkmandejong richt zich op een optimale inzet van de belangrijkste factor binnen een organisatie: de mens. Ze lossen recruitment vraagstukken op, vullen tijdelijke opdrachten in en verzorgen trainingen.

Lees meer over Werkmandejong
HR_388A2606 kopie
#3 - Blue Bricks

Met een onvoorwaardelijke medewerker-op-1 strategie maakt Blue Bricks van iedere (IT-)verandering een groot succes. Alleen zo maken ze écht het verschil.

Lees meer over Blue Bricks
Bizzomate (Medium)
#4 - Bizzomate

Bizzomate is specialist in software-oplossingen voor het digitaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Met innovatieve methoden helpt Bizzomate bedrijven hun systemen te moderniseren, processen te automatiseren en klantcontact te verbeteren.

Lees meer over Bizzomate
Squerist (Medium)-1
#5 - Squerist

Squerist is gespecialiseerd in consultancy binnen de vakgebieden Software Testen, Agile en Business Transformation. De missie van Squerist is om Squeristers, opdrachtgevers én hun specialisme verder te brengen.

Lees meer over Squerist
Nextview (Medium)
#6 - Nextview

Nextview daagt merken met toekomstvisie uit om hun manier van werken opnieuw uit te vinden. Ze stimuleren klantgerichtheid, digitaliseren de operatie en brengen gegevens tot leven.

Lees meer over Nextview
ICM (Medium)
#7 - ICM opleidingen & trainingen

ICM is door de energie en visie van oprichters Erik Smithuis en Harrie-Peter Roefs ontstaan. Het plan was helder: een bedrijf met een unieke spirit opzetten waar de persoonlijke ontwikkeling van mensen centraal staat, zowel intern als extern.

Lees meer over ICM Opleidingen & Trainingen
IG&H (Medium)-1
#8 - IG&H

IG&H is a leading consulting firm that drives digital end-to-end transformations through the alignment of people, business, and technology. 

Lees meer over IG&H
DWA (Medium)
#9 - DWA

Duurzaamheid werkend maken, dat is de missie van DWA. Ze maken dat dagelijks waar met ruim 130 enthousiaste en gedreven medewerkers die één ding gemeen hebben: passie voor duurzaamheid.

Lees meer over DWA
Alzheimer Nederland (Medium)-1
#10 - Alzheimer Nederland

Alzheimer Nederland zet zich in voor een van de grootste uitdagingen van deze tijd: dementie. Samen met mensen met dementie, mantelzorgers, vrijwilligers, onderzoekers, donateurs en collectanten werken wij aan een toekomst zonder dementie.

Lees meer over Alzheimer Nederland
Great Place To Work

Wil je meer weten over de Best Medium Workplaces van 2022?

You can read the English version of the magazine here.

Lees het Best Medium Workplaces magazine
2022_Best Workplaces Nederland-1
5-stappen-van-employer-branding

Best Workplaces Awards 2023

Wil je met jouw organisatie ook bouwen aan jullie Employer Brand? Door mee te doen aan het Great Place to Work traject krijg je inzichten in wat er echt speelt binnen jouw organisatie en ontvang je een framework om jullie organisatiecultuur vorm te geven.

Meld je nu aan voor deelname!

Ontdek alle Best Workplaces van 2022

Best Small Workplaces

Ontdek de Top 10 Best Workplaces in de categorie Small (20 tot 50 medewerkers).

Best Small Workplaces 2022
Best Large Workplaces

Ontdek de Top 9 Best Workplaces in de categorie Large (250 medewerkers of meer.

Best Large Workplaces 2022
Best Multinational Workplaces

Ontdek de Top 10 Best Workplaces in de categorie Multinational.

Best Multinational Workplaces 2022