Flag

ORMIT: #1 Medium Sized Best Workplaces 2016

Wat maakt ORMIT een Great Workplace? 

‘De vriendelijke ontvangst en huiselijke sfeer: het voelde als een warm bad. Dat gevoel groeide naarmate ik hier langer werk. De collega’s zijn sociaal, oprecht geïnteresseerd, hulpvaardig en betrokken. Het vertrouwen is groot en dat is niet overal vanzelfsprekend’, aldus ORMIT-trainee Berend Pekelharing.

Ook voor vaste medewerkers is ORMIT een Great Workplace. Aan het woord is Ingrid Bouma, verantwoordelijk voor de werving en selectie van toptalent: ‘Hier vind ik alles wat ik in een baan zoek. Het werk is uitdagend, de collega’s zijn sympathiek en er is aandacht voor talentontwikkeling. Ik vind het prettig dat er van hiërarchie geen sprake is; iedereen is gelijk. Bij onze directeur Hetty van Ee kan ik altijd binnenlopen als ik ergens mee zit. ORMIT is een menselijke organisatie. Als collega’s ziek worden of privéproblemen hebben, is er steun en begrip. Medewerkers worden hier niet ‘weggewerkt’, zoals elders wel gebeurt. Kenmerkend voor ORMIT is ook de transparantie. Zo horen we elk kwartaal hoe de organisatie ervoor staat. Er is zelfs een Raad van Meedenkers die regelmatig met het MT om de tafel zit.’

Great Place to Work® over ORMIT:

ORMIT is een Best Workplace van het eerste uur. Als specialist in traineeships en leiderschapsontwikkeling brengen ze de leiders van morgen voort. ORMIT streeft ernaar het beste en leukste bedrijf te zijn voor alle stakeholders. Goed werkgeverschap staat daarbij centraal. Ze willen het goede voorbeeld geven aan toekomstige leidinggevenden door ze te laten zien dat leiderschap om vertrouwen vraagt in plaats van controle. Deze overtuiging zie je ook terug in hun unieke programma’s om toptalent te werven en persoonlijk leiderschap te ontwikkelen.

Tijdens het tweejarige traineeship wordt ook sterk ingezet op verbinding tussen de trainees onderling. Deze verbondenheid met elkaar en met ORMIT maakt dat veel trainees zich voor het leven ORMIT'er voelen! En met succes, want ORMIT neemt al jarenlang hoge posities in binnen de top van onze nationale Best Workplaces-lijst. Ze hebben zelfs meerdere keren de Europese lijst van Best Workplaces behaald.

Interesse in dit onderwerp? Lees dan ook:


Wil je op de hoogte blijven van nieuwe publicaties, events en ander nieuws? Volg ons dan op LinkedIn en meld je aan voor de nieuwsbrief!Topics: Medewerkersonderzoek Leiderschap Employer Branding Goed werkgeverschap Trends Over Great Place to Work Organisatiecultuur Best Workplaces Vitaliteit Employee Experience Gastblogs Het nieuwe werken Werkgeluk MVO beleid Millennials Werk privé balans HR Ontwikkeling Best Practices Communicatie

Comments

Schrijf je in voor updates van nieuwe blogs!