Flag

Leiderschap in de bouw

Actie ondernemen

Het klinkt misschien als een utopie, maar als The New Builders zien we het gebeuren. Mensen die iets willen, omdat ze hebben ontdekt dat het niet meer gaat zoals het ging. Het kan anders, het kan beter. Dat betekent ook dat je niet alleen blijft luisteren en het laat bij ‘inspiratie’, maar ook zelf in actie komt. Durf je echt in gesprek te gaan en het bekende eens los te laten? Durf je jouw kaders opnieuw te definiëren? Denk je na over je verantwoordelijkheden richting werknemers, klanten én toekomstige generaties?

Inter Tender Consult ging de uitdaging aan en had hierbij innovatie en inspiratie hoog in het vaandel. Zo'n uitdaging kan volgens medeoprichter en New Builder Arjan van Leest alleen slagen als je inzet op goed werkgeverschap. “We vinden innovatie en vernieuwing ontzettend belangrijk bij het maken van een plan van aanpak. Daarmee winnen we aanbestedingen. We willen ons blijven verbeteren en zorgen daarom voor opleidingen, intervisies, procesverbeteringen voor al onze medewerkers. Dat zorgt voor trots, vertrouwen en werkplezier.” Goed werkgeverschap is zeker nu in de bouw essentieel voor een blijvend succesvol bedrijf.

Leiders in de bouw

Stappen zetten, leren en ontwikkelen, dat is wat The New Builders drijft. We zijn leiders in de bouw met stuk voor stuk een goed verhaal. Van aannemers tot architecten, van leveranciers tot projectontwikkelaars. We geloven dat vernieuwend vakmanschap in combinatie met dienend leiderschap de sleutel is tot een gezonde en florerende bouwsector. Daarom werken we samen, zoeken we elkaar op in Community en scherpen we elkaar aan in Activate. Dat is niet alleen heel nuttig en effectief, maar geeft ook werkplezier.Beweging

Als je zelf sociaal innoveert en ziet wat het oplevert, wil je dat ook voor je (werk)omgeving. Daarom helpen we in Academy, vanuit ons ‘bouw-DNA’, de beweging op gang in organisaties. En dan broeit en schuurt het in het begin. Het voelt helemaal niet zo comfortabel. Het kost tijd, maar er verandert iets fundamenteels. Dan is er geen weg terug, wil je ook niet meer terug. De beweging is gestart en op dat moment trekken we ons bewust terug als The New Builders. Als New Builders zijn we trots op wat we te bieden hebben, maar we geven een ander ook graag alle ruimte om te doen waar hij/zij goed in is. Dat is de kracht van samenwerken. Voor organisaties blijft het zoeken naar de juiste manier om iedereen mee te krijgen en de beweging echt door te zetten. Te zorgen voor de juiste begeleiding en investeringen om mensen in hun kracht te zetten. Gelukkig is er Great Place to Work, die weten daar dan weer alles van!

Meer informatie over de The New Builders op www.thenewbuilders.nl.

Interesse in dit onderwerp? Lees dan ook:

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe publicaties, events en ander nieuws? Volg ons dan op LinkedIn en meld je aan voor de nieuwsbrief!Topics: Medewerkersonderzoek Leiderschap Employer Branding Goed werkgeverschap Trends Over Great Place to Work Organisatiecultuur Best Workplaces Vitaliteit Employee Experience Gastblogs Het nieuwe werken Werkgeluk MVO beleid Millennials Werk privé balans HR Ontwikkeling Best Practices Communicatie

Comments

About Great Place To Work

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibhLorem ipsum dolo

Schrijf je in voor updates van nieuwe blogs!