Flag

Gastblog ALDA Events: waarom zijn wij een Best Workplace?

Sinds 2 jaar is ALDA Events gegroeid van 12 naar 45 medewerkers en dat is uiteraard gepaard gegaan met veranderingen. Er heeft een enorme professionalisering plaatsgevonden en dat houdt ook in dat we inmiddels kantoor functies hebben, productie functies en voor een beperkte groep een combinatie van beide.

Voor mij persoonlijk was ALDA Events een warm bad waar ik in terecht kwam. Na 7,5 jaar bij een corporate, Amerikaanse, organisatie, kwam ik opeens in een bedrijf waar je persoonlijk verschil kon maken. Alle ideeën, veranderingen of acties waren direct voelbaar. Je hebt heel erg veel invloed op het eindproduct en je kunt het ook beleven door midden in je doelgroep te gaan staan bij een event. Daar komt bij dat bij ALDA Events alle successen een gezamenlijke effort zijn die ook samen worden gevierd. Het is een warme groep mensen die erg veel tijd met elkaar doorbrengen en continue met elkaar in contact zijn.

Het is een bedrijf waar de business 7 dagen per week en 24 uur per dag doorgaat, over alle continenten van de wereld. Dat kun je alleen maar volhouden als je op elkaar kunt bouwen. Afgelopen 2 jaar hebben we ruim 170 shows gedraaid over heel de wereld. Op een gegeven moment was er, gemiddeld, om de 2 dagen ergens in de wereld een event of tijdens 1 weekend op 3 verschillende continenten. Dat vraagt toewijding, betrokkenheid en liefde voor wat we doen.

Tijdens mijn eerste jaar, 2013, organiseerden we samen met ID&T ook de eerste versie van Amsterdam Music Festival. Een waanzinnig event en het grootste tijdens ADE. We hadden er allemaal al een week vol events, afspraken en congressen opzitten en liepen op ons tandvlees, maar toen ik om 6 uur 's ochtends met mijn collega's in de front of house naar Showtek stond te kijken en daar 25.000 bezoekers helemaal uit hun dak zag staan, hadden we allemaal zo'n 'gelukkig nieuwjaar' moment. Er werden knuffels en zoenen uitgedeeld, tranen gelaten en geproost op een waanzinnig succesvol event. Dat is de kracht van ALDA Events, die verbondenheid, het samen doen... letterlijk bloed, zweet en tranen.

Zijn we perfect? Zeker niet!

Zijn we een best workplace! Volmondig, ja!


Chantal Musquetier
Marketing Directrice, ALDA Events

Over ALDA Events

We provide dance lovers all over the world with high quality musical experiences and dance events. We connect DJs with visitor, visitors with visitors and visitors with brands. We create DJ concepts with passion and we believe that: music is what feelings sounds like.

Interesse in dit onderwerp? Lees dan ook:


Wil je op de hoogte blijven van nieuwe publicaties, events en ander nieuws? Volg ons dan op LinkedIn en meld je aan voor de nieuwsbrief!Topics: Medewerkersonderzoek Leiderschap Employer Branding Goed werkgeverschap Trends Over Great Place to Work Organisatiecultuur Best Workplaces Vitaliteit Employee Experience Gastblogs Het nieuwe werken Werkgeluk MVO beleid Millennials Werk privé balans HR Ontwikkeling Best Practices Communicatie

Comments

Schrijf je in voor updates van nieuwe blogs!