Flag

Best Workplaces 2018 zijn bekend

Op 27 maart zijn tijdens een feestelijk event in het Transformatorhuis in Amsterdam de Best Workplaces van 2018 bekend gemaakt. Het thema van het event was 'Share'. Tijdens deze avond is er met 63 organisaties gevierd dat zij zich een Best Workplace mogen noemen. 

Goed werkgeverschap draait om vertrouwen, trots en plezier

Great Place to Work houdt zich bezig met het evalueren en in kaart brengen van organisaties die getuigen van goed werkgeverschap. Deze organisaties worden erkend door middel van de jaarlijkse lijst van Best Workplaces. Great Place to Work is het enige wereldwijde onderzoeksbureau dat een werkgeverslijst publiceert die gebaseerd is op zowel de medewerkersperceptie als de analyse van de organisatiecultuur. Het onderzoek is gebaseerd op drie pijlers: vertrouwen in de werkgever, trots op het werk & plezier met collega’s. Wij geloven dat inzicht in beleidsvoering essentieel is om de medewerkersperceptie te verbeteren.

De nummers 1 in de verschillende categorieën zijn dit jaar:

Special Awards

Ook hebben we weer special awards uitgereikt aan organisaties die bijzondere en sterke beleidsprogramma's hebben ontwikkeld binnen een bepaald beleidsterrein. Dit jaar op het gebied van Inspireren, Luisteren en Spreken.

Special Award voor inspireren

Deze award is voor een organisatie die er op dagelijkse basis in slaagt haar medewerkers te inspireren dat hun werk meer is dan alleen een baan. Die er in slaagt vorm te geven aan hun missie en deze te laten leven binnen de organisatie. En die medewerkers weet te inspireren door de bijdrage die de organisatie levert aan een betere wereld.

Lees de blog waarom Novo Nordisk deze award heeft gewonnen. 

Special Award voor luisteren

Met deze award erkennen we een organisatie die uitblinkt in het betrekken van de medewerkers in de besluitvorming. Die medewerkers in staat stelt om vragen te stellen en feedback te geven en ook echt iets met deze informatie doet.

Lees de blog waarom Protime deze award heeft gewonnen. 

Special Award voor spreken

Met deze award erkennen we een organisatie die erin is geslaagd om als organisatie regelmatig, persoonlijk en transparant belangrijke informatie met medewerkers te delen.

Lees de blog waarom Mars deze award heeft gewonnen. 

Interesse in dit onderwerp? Lees dan ook:

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe publicaties, events en ander nieuws? Volg ons dan op LinkedIn en meld je aan voor de nieuwsbrief!Topics: Medewerkersonderzoek Leiderschap Employer Branding Goed werkgeverschap Trends Over Great Place to Work Organisatiecultuur Best Workplaces Vitaliteit Employee Experience Gastblogs Het nieuwe werken Werkgeluk MVO beleid Millennials Werk privé balans HR Ontwikkeling Best Practices Communicatie

Comments

Schrijf je in voor updates van nieuwe blogs!