Flag

&samhoud: #1 Best Medium Workplaces 2015

De nummer 1 van de lijst van Best Workplaces in de categorie Medium Workplaces is in 2015  &samhoud Consultancy

 Bij &samhoud Consultancy hebben medewerkers de vrijheid om hun eigen idealen realiseren.”

Wat maakt &Samhoud consultancy een Best Workplace?

Het zijn van een goede werkgever is de essentie van de onderneming die Salem Samhoud ruim 20 jaar geleden oprichtte. ‘We zijn het zelf, maar ik vind dat we ook de verantwoordelijkheid hebben om ervoor te zorgen dat onze klanten zelf een Great Place to Work worden. Werkgevers hebben een grote invloed op de moraal en het geluk van hun medewerkers en de samenleving. Dat is een grote verantwoordelijkheid. Een betere wereld begint met dat besef. Ik heb met &samhoud een platform gecreëerd waar mensen de vrijheid hebben om hun eigen idealen te kunnen realiseren. Daarnaast heeft elk bedrijf natuurlijk leiding nodig, maar hij vindt dat dwang er niet in thuishoort. Niemand is eigendom van een ander mens. Ik vind het belangrijk dat mensen gelukkig zijn in hun werk en trots zijn op zichzelf. Wie dat is, gaat ook beter met andere mensen om.

WAT ONDERSCHEID JULLIE VAN ANDERE ORGANISATIES

‘We zijn onder andere een geweldige plek om te werken omdat we heel goed in ons vak zijn,’ zegt Samhoud. ‘We zijn het enige Nederlandse adviesbureau dat zich kan meten met deBCG’s en McKinsey’s. We geven strategisch advies op het hoogste niveau bij de grootste ondernemingen. Daar stuiten we vaak op hele moeilijke vraagstukken. Die vragen niet alleen om intelligentie, maar ook om wijsheid.’ En precies daarom is de bedrijfscultuur van &samhoud essentieel: de positionering van de onderneming wordt er door bepaald.

Lees het gehele interview met Salem Samhoud van &samhoud Consultancy in de Special Best Workplaces 2015 in de Elsevier. 

ERIK VAN RIET, DIRECTEUR/CONSULTANT VAN GREAT PLACE TO WORK, OVER &SAMHOUD CONSULTANCY

&samhoud Consultancy staat voor gewoon ongewoon zoals ze zelf zeggen, ofwel ongewoon goed. Ze hebben een niet aflatende ambitie om tot de absolute top van werkgevers te behoren. Dat streven zij na door werkelijk op alle fronten van hun beleid te kijken hoe zij de gewenste cultuur kunnen versterken. Dat begint bij het werven van nieuwe mensen maar ook op het gebied van werk-privé balans springt &samhoud in het oog: zo zijn er veel programma’s om het evenwicht te bewaren in een organisatie waar mensen het uiterste van zichzelf geven. Het past nadrukkelijk in de visie van &samhoud om dan ook uitstekend voor hun mensen te zorgen.
 

Interesse in dit onderwerp? Lees dan ook:

 
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe publicaties, events en ander nieuws? Volg ons dan op LinkedIn en meld je aan voor de nieuwsbrief!Topics: Medewerkersonderzoek Leiderschap Employer Branding Goed werkgeverschap Trends Over Great Place to Work Organisatiecultuur Best Workplaces Vitaliteit Employee Experience Gastblogs Het nieuwe werken Werkgeluk MVO beleid Millennials Werk privé balans HR Ontwikkeling Best Practices Communicatie

Comments

Schrijf je in voor updates van nieuwe blogs!