Flag

Best Workplaces event 2013

Gisterenavond vond voor de 11de keer het Great Place to Work® event plaats. Tijdens een feestelijk galadiner in de Zuiderkerk in Amsterdam werd de Lijst van Beste Werkgevers 2013 bekend gemaakt en werden alle Beste Werkgevers in het zonnetje gezet.

Corporate comedian Joep Stassen leidde de avond, Bastiaan Geleijnse van Fokke&Sukke zorgde met zijn live tekeningen voor een vrolijke noot.

Dit jaar stond het thema ‘I love’ centraal. Aanleiding voor de keuze van dit thema, is dat we zien dat veel organisaties door de crisis geneigd zijn om in de kramp te schieten en te sturen op controle en kostenbesparing in plaats van op vernieuwing. Bij de Beste Werkgevers zien we echter dat deze hart hebben voor hun medewerkers en klanten, dat zij beseffen dat hun medewerkers het verschil maken en dat het hun medewerkers zijn die de organisatie uniek maken.

Het thema I Love was terug te zien in verschillende facetten van de avond; van de aankleding van de zaal, de interviews met de Beste Werkgevers tot de uitreiking van de Special Awards. Alles stond in het teken van de 40 Beste Werkgevers die werken met hart voor de zaak, de klanten en de medewerkers.

De liefde was aan het begin van de avond direct voelbaar toen alle aanwezigen door Joep werden gevraagd hun tafelpartner 10 seconden lang diep in de ogen te kijken, te bedanken en een welgemeend compliment te maken.

In lijn met het thema werden de Special Awards dit jaar uitgereikt aan drie organisaties die in hun werkgeversbeleid speciale aandacht geven aan de drie beleidsterreinen die hun medewerkers motiveren om hun persoonlijke best te doen. Het PR Bureau ontving de Special Award voor Bedanken, Quintiles ontving de Special Award voor Zorgen en Alliander ontving de Special voor Ontwikkelen. Deze organisaties scoren zowel hoog op hun beleid als in de perceptie van de medewerker. Van alle drie de organisaties is een persoonlijke filmreportage gemaakt, die ‘s avonds vertoond is. De films tonen inspirerende verhalen van drie Beste Werkgevers.

Naast de uitreiking van de Special Awards, zijn we de awards uitgereikt aan de 40 Beste Werkgevers in de drie categorieën Large en Multinational Corporations (LMNC), Medium Sized Enterprises (MSE) en Small & Young Enterprises (SYE). Van de 110 organisaties die dit jaar hadden deelgenomen aan de lijst van Beste Werkgevers, hebben 40 organisaties een plek op de lijst weten te behalen. Allemaal winnaars dus! De grootste winnaars van gisterenavond waren Q42, die nummer 1 werd in de categorie SYE, ORMIT die nummer 1 werd in de categorie MSE en SAS die nummer 1 werd in de categorie LMNC. 

Na een laatste groepsfoto van alle Beste Werkgevers, voorzien van confetti en hun awards, konden de aanwezigen onder het genot van de muziek van jazztrio Juice & Cigars een laatste drankje doen in de bar en hun tafelgenoten nog eens diep in de ogen kijken.

Wij danken jullie hartelijk voor jullie aanwezigheid en kijken nu al uit naar het event van volgend jaar! We love Beste Werkgevers!

Interesse in dit onderwerp? Lees dan ook:

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe publicaties, events en ander nieuws? Volg ons dan op LinkedIn en meld je aan voor de nieuwsbrief!Topics: Medewerkersonderzoek Leiderschap Employer Branding Goed werkgeverschap Trends Over Great Place to Work Organisatiecultuur Best Workplaces Vitaliteit Employee Experience Gastblogs Het nieuwe werken Werkgeluk MVO beleid Millennials Werk privé balans HR Ontwikkeling Best Practices Communicatie

Comments

Schrijf je in voor updates van nieuwe blogs!