Flag

Bekendmaking Best Workplaces 2014

Great Place to Work® gelooft dat iedere organisatie een Great Place to Work kan zijn en het is onze missie om te helpen bij de realisatie ervan. Ieder jaar maakt Great Place to Work® de lijst met Best Workplaces bekend. Dit jaar zal de uitreiking plaatsvinden op dinsdag 25 maart 2014 in Amsterdam.

Tijdens een avondvullend programma inclusief diner zullen wij officieel bekendmaken welke organisaties zich dit jaar een ‘Best Workplace’ mogen noemen. Dit jaar is het thema van het event 'No Guts, No Glory'. Op de bijzondere avond krijgen de deelnemende organisaties te horen welke positie zij hebben behaald.

Great Place to Work® doet onderzoek naar Best Workplaces in meer dan 45 landen. Op basis van gegevens die de meningen vertegenwoordigen van jaarlijks meer dan 12 miljoen medewerkers vormen deze lijsten van Best Workplaces de grootste en meest gerespecteerde studie naar Goed Werkgeverschap en een mensgerichte organisatiecultuur.

De methodologie van Great Place to Work® is objectief en geldt als norm voor het definiëren van Goed Werkgeverschap en een (meer) mensgerichte organisatiecultuur in bedrijfsleven, academische wereld en overheidssector. De bevindingen worden jaarlijks gepubliceerd in media over de hele wereld, zoals Fortune. In Nederland hebben wij als mediapartners Elsevier en PW de Gids.


Interesse in dit onderwerp? Lees dan ook:

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe publicaties, events en ander nieuws? Volg ons dan op LinkedIn en meld je aan voor de nieuwsbrief!Topics: Medewerkersonderzoek Leiderschap Employer Branding Goed werkgeverschap Trends Over Great Place to Work Organisatiecultuur Best Workplaces Vitaliteit Employee Experience Gastblogs Het nieuwe werken Werkgeluk MVO beleid Millennials Werk privé balans HR Ontwikkeling Best Practices Communicatie

Comments

Schrijf je in voor updates van nieuwe blogs!