Flag

Podcast: Het nieuwe beoordelen en belonen, met Viisi

Arjen Banach (bekend van het boek Organisatievibe) is in 2020 gestart met een nieuwe reeks podcasts in samenwerking met Great Place To Work Nederland en Management Impact. De podcasts staan iedere maand in teken van inspirerend werkgeverschap en innovatief ondernemerschap. 

Het nieuwe beoordelen en belonen, met Marc-Peter Pijper van Viisi

Het beoordelings- en beloningssysteem dat de meeste organisaties gebruiken is hopeloos verouderd, niet meer van deze tijd en staat ontwikkeling van professionals eerder in de weg dan dat het ontwikkeling stimuleert.

Viisi is een van de organisaties die aan de slag is gegaan met het aanpakken van het systeem van beoordelen en belonen. Hoe maak je dit eerlijk en van deze tijd, waar begin je, welke uitdagingen kom je tegen en het belangrijkste, wat levert dit op? Marc-Peter Pijper van Viisi neemt je mee!

Luister de podcast via Spotify.

Whitepaper

Wil je meer weten over dit thema? Vraag de whitepaper aan!

 Topics: Medewerkersonderzoek Leiderschap Employer Branding Goed werkgeverschap Trends Over Great Place to Work Organisatiecultuur Best Workplaces Vitaliteit Employee Experience Gastblogs Het nieuwe werken Werkgeluk MVO beleid Millennials Werk privé balans HR Ontwikkeling Best Practices Communicatie

Comments

Schrijf je in voor updates van nieuwe blogs!