Flag

Podcast: NS - Hoe wél succesvol te veranderen in grote organisaties

Arjen Banach (bekend van het boek Organisatievibe) is in 2020 gestart met een nieuwe reeks podcasts in samenwerking met Great Place To Work Nederland en Management Impact. De podcasts staan iedere maand in teken van inspirerend werkgeverschap en innovatief ondernemerschap. 

Hoe wél succesvol te veranderen in grote organisaties, met Paul van Schaik - NS

Rond de 80% van de veranderingen die wordt geïnitieerd in organisaties lijkt niet te slagen. Er is te weinig motivatie, de verandering is niet juist aangevlogen, de mensen zijn niet aan boord. Hoe moet het dan wel? Paul van Schaik (NS-directeur Lean en Continu Verbeteren) en zijn collega's hebben bij de NS een enorme cultuurverandering teweeg gebracht, de hele organisatie is meegenomen in een verandering en met succes. Het boek dat ze er over schreven 'Wij is belangrijker dan Why' is genomineerd voor Managementboek van het Jaar 2019 en in dit interview legt Paul uit hoe je toch succesvol grote veranderingen kan doorvoeren en welke stappen je daartoe zet.

Luister de podcast via:

Soundcloud 

Spotify

Itunes 

Eerdere podcasts:Topics: Medewerkersonderzoek Leiderschap Employer Branding Goed werkgeverschap Trends Over Great Place to Work Organisatiecultuur Best Workplaces Vitaliteit Employee Experience Gastblogs Het nieuwe werken Werkgeluk MVO beleid Millennials Werk privé balans HR Ontwikkeling Best Practices Communicatie

Comments

Schrijf je in voor updates van nieuwe blogs!