Flag

Best Workplaces 2016 zijn bekend

Op 22 maart zijn tijdens het Great Place to Work event in Haarlem de Best Workplaces van 2016 bekend gemaakt. Het thema van het event was 'To be or not to be'. We hebben met 64 organisaties gevierd dat zij zich een Best Workplace mogen noemen. Natuurlijk is er extra aandacht besteed aan de top 3 van de verschillende categorieën (Large & Multinational Workplaces, Medium Sized Workplaces en Small & Young Workplaces).

Large & Multinational

DE WINNAAR IN DE CATEGORIE LARGE & MULTINATIONAL WORKPLACES IS: ATLASSIAN.
Lees hier wat hen een Great Place to Work maakt.

Medium

DE WINNAAR IN DE CATEGORIE MEDIUM SIZED WORKPLACES IS: ORMIT.
Lees hier wat hen een Great Place to Work maakt.

Small & Young

DE WINNAAR IN DE CATEGORIE SMALL & YOUNG WORKPLACES IS: LEAN CONSULTANCY GROUP.
Lees hier wat hen een Great Place to Work maakt.


Bekijk de volledige lijst van de Best Workplaces 2016.


Great Place to Work houdt zich bezig met het evalueren en in kaart brengen van organisaties die getuigen van Goed Werkgeverschap. Best Workplaces worden erkend door middel van de lijst van Best Workplaces.
Voor deelname aan de lijst van de Best Workplaces van Nederland is de uitvoering van het Trust Index© onderzoek en de Culture Audit© vereist. Deelname aan het onderzoek betekent uiteraard geen garantie voor een plek op de lijst van Best Workplaces. Dit wordt bepaald door het wel of niet voldoen aan de criteria voor beide onderzoeken. Hiermee geven wij een duidelijke ondergrens aan waar organisaties aan moeten voldoen om zich een Best Workplace te mogen noemen en garanderen wij de kwaliteit van de lijst. Daarnaast onderscheiden wij ons hiermee van andere Beste Werkgeverslijsten. De Best Workplaces lijst van Great Place to Work is tevens de enige lijst van beste werkgevers waarbij ook gekeken wordt naar het werkgeversbeleid dat gevoerd wordt. Wij geloven dat inzicht in beleidsvoering essentieel is om de medewerkersperceptie te verbeteren.

Het thema van Best Workplaces 2016 is 'To be or not to be'. Onze senior consultant, Caroline Mullers, legt uit wat het echt centraal stellen van je mensen oplevert.

Special awards

Ook hebben we net als vorig jaar weer special awards uitgereikt aan organisaties die bijzondere en sterke beleidsprogramma's hebben ontwikkeld binnen een bepaald beleidsterrein. Dit jaar op het gebied van Ontwikkelen, Bedanken en Zorgen.

ONTWIKKELEN

Met deze award erkennen we een organisatie die uitblinkt in het stimuleren van medewerkers om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Dit is zowel gericht op de professionale carrière als de persoonlijke groei. De medewerkers waarderen de ontwikkelingsmogelijkheden zeer.

TamTam

Lees hier meer over de winnaar van de Special Award op het gebied van Ontwikkelen.

BEDANKEN

Met deze award erkennen we een organisatie die op onderscheidende manieren waardering toont voor extra inzet, goede resultaten of andere successen van medewerkers. Dit gaat over geldelijke bonussen maar veelal gaat het om persoonlijke waardering (een schouderklopje) of het bedanken op een andere manier. Bedanken gaat vanuit het management naar medewerkers maar ook medewerkers onderling. De medewerkers ervaren het als warm en oprecht.

Kindergarden

Lees hier meer over de winnaar van de Special Award op het gebied van Bedanken.

ZORGEN

Deze award is voor een organisatie die medewerkers helpt om een balans te vinden tussen het werk en privé-leven. Zij hebben uniek beleid op het gebied van gezondheid, sporten, services op de werkplek en flexibele tijden. Daarnaast ondersteunt de organisatie op een warme manier de medewerkers bij speciale omstandigheden, van huwelijk, geboorte tot overlijden. Deze organisatie kenmerkt zich door de persoonlijke verhalen en de oprechte interesse en zorg vanuit het management en medewerkers naar elkaar.

Novo Nordisk

Lees hier meer over de winnaar van de Special Award op het gebied van Zorgen.

Mediapartners

Special Best Workplaces & partnerpagina - Elsevier & P&O Actueel

Op 26 maart verschijnt het magazine Elsevier, met daarin een special over de Best Workplaces van 2016. In deze special staat de volledige lijst, een interview met Caroline Mullers van Great Place to Work en inspirerende interviews met de top 3 van de drie categorieën. Tevens is er een partnerpagina van Great Place to Work® te vinden via de website van Elsevier. Deze special verschijnt op 28 april ook in P&O Actueel. Tevens is de partnerpagina te vinden op de website van P&O actueel.

Special Best Workplaces - PW De Gids

Op 29 maart verschijnt HR vakblad PW De Gids met een eigen special over de Best Workplaces 2016. In deze special staat een uitgebreid interview met Caroline Mullers over het thema 'To be or not to be' en interviews met de drie winnaars van de Special Awards 2016.

Best practices

Wat zijn de belangrijkste best practices van het Great Place to Work onderzoek van 2015-16 en waarop maken de Best Workplaces het verschil? Ontdek het in de Best Practices gids 2016.

Meedoen aan de lijst van Best Workplaces?

Behoort uw organisatie ook tot de beste organisaties om voor te werken in Nederland? Aanmelden kan vanaf nu via ons inschrijfformulier.

Interesse in dit onderwerp? Lees dan ook:

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe publicaties, events en ander nieuws? Volg ons dan op LinkedIn en meld je aan voor de nieuwsbrief!Topics: Medewerkersonderzoek Leiderschap Employer Branding Goed werkgeverschap Trends Over Great Place to Work Organisatiecultuur Best Workplaces Vitaliteit Employee Experience Gastblogs Het nieuwe werken Werkgeluk MVO beleid Millennials Werk privé balans HR Ontwikkeling Best Practices Communicatie

Comments

Schrijf je in voor updates van nieuwe blogs!