Menu

5 kijk-, lees- en luistertips voor de zomer van 2024

Vakantie voor de deur? Voor wie inspiratie wil opdoen, de tijd heeft om eindelijk een whitepaper te lezen of met de ogen dicht in het zonnetje een podcast wil luisteren: in deze blog geven we 5 kijk-, lees- en luistertips!

Great Place To Work
Leestijd 1 min
5 juli 2023, geüpdatet 16 juli 2024
Vrouw in hangmat leest een boek

1. Lezen: Best Workplaces Magazine 2024

Elk jaar maken we de Best Workplaces bekend: dit zijn de 40 beste werkgevers van Nederland. Maar wat maakt de Best Workplaces zulke goede werkgevers? En op welke thema's maken deze organisaties het verschil? Je leest het in het gratis Best Workplaces Magazine 2024. 

Best Workplaces Magazine

Wil je weten op welke thema’s de beste werkgevers van Nederland het verschil maken? Download dan het gratis Best Workplaces Magazine 2024.

Download het magazine
Bestgreatworkplace2024-©KIRSTENVANSANTEN-allrightsreserved-223

2. Luisteren: Manager Swap

In de podcastserie Manager Swap ruilen Wencke Ester-Lorber (Great Place To Work) en Michael Petit (Markteffect) voor één dag van baan en werkplek. Ze zetten hun jarenlange kennis en ervaring in om een oplossing te vinden voor een uitdaging van hun 'nieuwe organisatie'. 

3. Lezen: interview met ex-collega Anouk

Na ruim 12 jaar bij Great Place To Work besloot ex-collega Anouk Minnes eind 2023 dat het tijd was voor iets nieuws. “Ik sta nog maar met één been in deze organisatie.” Het andere been volgde begin dit jaar, toen ze definitief afscheid nam van Great Place To Work om haar eigen onderneming te starten, Human Journey. Benieuwd hoe het nu met Anouk gaat? Lees het interview met Anouk

4. Kijken: ontdek wie we zijn en wat we doen

Ben je benieuwd naar wie we zijn en wat we doen? In onze nieuwste videoserie geven we antwoord op 5 veelgestelde vragen:

5. Lezen: waarom meedoen aan Great Place To Work altijd een goed idee is

“Er spelen te veel andere dingen, dus het komt nu niet goed uit.” Of: “We zijn nog niet klaar voor certificering.” Dit horen we nog te vaak van organisaties die overwegen om mee te doen, maar die vanwege interne ontwikkelingen tóch afhaken.

Maar juist in tijden van verandering of als je denkt dat je er nog niet klaar voor bent, is meedoen aan Great Place To Work een slimme investering. Weten waarom? Je komt erachter in deze blog.

Word ook een great place to work!

Het nieuwe werkjaar goed van start gaan? Meld je dan aan voor de gratis webinar op 20 augustus om 09:30 uur en ontdek hoe jouw organisatie een great place to work kan worden!

Reserveer je digitale stoel
Diensten_CSM
Great Place To Work
Met +30 jaar ervaring in 60 landen is Great Place To Work de wereldwijde autoriteit op het gebied van organisatiecultuur en goed werkgeverschap.

Lees meer over Goed werkgeverschap

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste updates over events, publicaties, nieuws en andere content over goed werkgeverschap.