Great Place to Work Certified » Great Place to Work Nederland

Great Place to Work Certified

Great Place to Work wil dat iedere mens werkt bij een goede werkgever. Indien je als organisatie een goede werkgever bent, dan mag je daar trots op zijn en dit laten zien aan de buitenwereld. Wij erkennen organisaties die zowel vanuit de beleving van medewerkers als vanuit hun organisatiecultuur voldoen aan de criteria van goed werkgeverschap. 

Erkenning willen we zo snel mogelijk kunnen doen, zonder 'wachttijd'. Om deze reden zijn wij sinds juli 2018 gestart met een tweede erkenningstitel, namelijk Great Place to Work Certified. Hiermee wordt het bestaande label Best Workplace exclusiever. We maken namelijk een Top 10 van Best Workplaces per categorie (Multinational, Large, Medium & Small).

Criteria Great Place to Work Certified

 

Score medewerkersonderzoek
  • Score van 70% of hoger op de 58 stellingen van het medewerkersonderzoek

  • Vereiste respons op basis van een 90% confidence interval

Score analyse organisatiecultuur
  • Score van 21 punten of hoger op de negen thema's uit analyse van de organisatiecultuur

Het waarborgen van de kwaliteit van erkende werkgevers is voor ons van groot belang. Om deze reden zijn richtlijnen opgesteld waaraan je als organisatie aan moet voldoen voor deelname aan het erkenningsprogramma. 

JINC, Dopper, Macaw en Robin Radar Systems behalen als eerste organisaties de titel Great Place to Work Certified 

Via de nieuwe titel Great Place to Work Certified streeft Great Place to Work Nederland ernaar om nog meer organisaties te stimuleren om binnen hun organisatie mensen op de eerste plek te zetten en daarmee om nog meer mensen de kans te geven om te kunnen werken bij een geweldige werkgever. In juli 2018 zijn JINC, Dopper, Macaw en Robin Radar Systems erkend voor hun goed werkgeverschap en mogen zich een jaar lang een Great Place to Work Certified noemen. 

Great Place to Work Certified in september 2018

  

De volgende organisaties zijn in de maand september erkend als Great Place to Work Certified:

De ambitie van Festo is om als innovatieve partner, waar kennis en competenties centraal staan, klanten in staat te stellen hun concurrentiekracht te verhogen door verregaande samenwerking op het gebied van re-engineering van bestaande machines en bij het ontwerpen van nieuwe machines.

Great Place to Work Certified in augustus 2018

De volgende organisaties zijn in de maand augustus erkend als Great Place to Work Certified:

HydroLogic pakt door inzet van ervaren specialisten, modellen en slimme ICT oplossingen wateruitdagingen effectief aan. Zij bieden de informatie en kennis om watersystemen meer weerbestendig en klimaatadaptief te maken.

Great Place to Work Certified in juli 2018

De volgende organisaties zijn in de maand juli erkend als Great Place to Work Certified:

Dopper streeft naar een wereld waar mensen zich bewust zijn van het milieu, waar we actief de hoeveelheid single-use plastic afval verminderen en waar iedereen toegang heeft tot veilig drinkwater.

Ieder kind heeft talent. Ook de meer dan 600.000 Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Daarom strijdt JINC voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Waarin íeder kind kansen krijgt.

The Netherlands based Robin Radar Systems is technology leader in radar systems for tracking and classification of small targets. They do that by combining affordable sensors with smart software. Their mission is to provide actionable information that increases safety.

We love challenges. Dat is het motto van Macaw.  Al 25 jaar creëren meer dan 250 medewerkers vooruitstrevende digitale oplossingen vanuit de kantoren in Nederland, Litouwen en Duitsland.

Discovery is wereldwijd leider in real life entertainment waar de kernwaarden ‘Grow, Create, Connect, Own, Act’ centraal staan. Discovery Benelux voert acht zenders in Nederland, onder andere Discovery, TLC en Eurosport 1.

We are you is een krachtenbundeling van verschillende digital agencies . Hun missie is: blijvend digitaal impact maken en daarin continu verbeteren. 

Wat krijg je als Great Place to Work Certified?

Na de terugkoppeling van de resultaten van het medewerkersonderzoek en de analyse van de organisatiecultuur krijgt jullie te horen of jullie Great Place to Work Certified zijn. Binnen 1 week ontvangen jullie:

  • Het Great Place to Work Certified logo dat geldig is voor een periode van 1 jaar
  • Een toolkit voor interne- en externe communicatie
  • Vermelding op deze webpagina met een link naar jullie vacaturesite en aandacht via onze social media kanalen
  • Participatie voor Top 10 Best Workplaces binnen jullie categorie. Of jullie behoren tot de Top 10 horen jullie begin februari 2019

 

Is jouw organisatie ook een Great Place to Work? 

020 260 06 94
© Great Place To Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC