Flag

Best Workplaces 2017 zijn bekend

De Best Workplaces 2017 zijn bekend!

Op 21 maart zijn tijdens een feestelijk event in De Hallen Studio's Amsterdam de Best Workplaces van 2017 bekend gemaakt. Het thema van het event was 'Blend'. Tijdens deze avond is er met 49 organisaties gevierd dat zij zich een Best Workplace mogen noemen. Natuurlijk is er extra aandacht besteed aan de top 3 van de verschillende categorieën (Large & Multinational Workplaces, Medium Sized Workplaces en Small & Young Workplaces).

#1 Large & Multinational Best Workplace

DE WINNAAR IN DE CATEGORIE LARGE & MULTINATIONAL WORKPLACES IS: NOVO NORDISK

#1 Medium Best Workplace

DE WINNAAR IN DE CATEGORIE MEDIUM SIZED WORKPLACES IS: INCENTRO

#1 Small & Young Best Workplace

DE WINNAAR IN DE CATEGORIE SMALL & YOUNG WORKPLACES IS: LEAN CONSULTANCY GROUP

Bekijk hier de hele lijst van Best Workplaces 2017.
Great Place to Work® houdt zich bezig met het evalueren en in kaart brengen van organisaties die getuigen van goed werkgeverschap. Deze organisaties worden erkend door middel van de jaarlijkse lijst van Best Workplaces. Great Place to Work® is het enige wereldwijde onderzoeksbureau dat een werkgeverslijst publiceert die gebaseerd is op zowel de medewerkersperceptie als een evaluatie van het beleid. Het onderzoek is gebouwd op drie pijlers: vertrouwen in de werkgever, trots op het werk & plezier met collega’s. Wij geloven dat inzicht in beleidsvoering essentieel is om de medewerkersperceptie te verbeteren.

Special awards

Ook hebben we net als vorig jaar weer special awards uitgereikt aan organisaties die bijzondere en sterke beleidsprogramma's hebben ontwikkeld binnen een bepaald beleidsterrein. Dit jaar op het gebied van Werven, Vieren en Delen - Bijdragen.

WERVEN

Deze award is voor een organisatie die er in de werving van nieuwe medewerkers voor zorgt dat de kandidaten volledig aansluiten bij de cultuur van de organisatie. Deze organisatie kijkt in de werving niet alleen of de kandidaat bekwaam is, maar ook naar de potentie en het karakter.

Lees hier meer over de winnaar van de Special Award op het gebied van Werven: ORMIT.

VIEREN

Met deze award erkennen we een organisatie die erin is geslaagd om plezier en vriendschap in te bouwen in het dagelijkse werk. Deze organisatie heeft uitzonderlijke manieren waarop team- en organisatiesuccessen worden gevierd.

Lees hier meer over de winnaar van de Special Award op het gebied van Vieren: Intermax.

DELEN - BIJDRAGEN

Met deze award erkennen we een organisatie die uitblinkt in het betrekken van haar medewerkers in de filantropische initiatieven, milieubewuste initiatieven of andere initiatieven op het gebied van social responsibility.

Lees hier meer over de winnaar van de Special Award op het gebied van Delen - Bijdragen: coöperatie DELA

Meedoen aan de lijst van Best Workplaces?

Hoort uw organisatie ook thuis op de lijst van Best Workplaces? Aanmelden kan vanaf nu via ons inschrijfformulier.

Interesse in dit onderwerp? Lees dan ook:

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe publicaties, events en ander nieuws? Volg ons dan op LinkedIn en meld je aan voor de nieuwsbrief!Topics: Medewerkersonderzoek Leiderschap Employer Branding Goed werkgeverschap Trends Over Great Place to Work Organisatiecultuur Best Workplaces Vitaliteit Employee Experience Gastblogs Het nieuwe werken Werkgeluk MVO beleid Millennials Werk privé balans HR Ontwikkeling Best Practices Communicatie

Comments

Schrijf je in voor updates van nieuwe blogs!