Menu

Weten wat er écht speelt?

Inzicht in de perceptie van medewerkers geeft meer vertrouwen en leidt tot betere resultaten.

Lees de verhalen van CEO's

Als CEO streef je naar succes, groei en toekomstbestendigheid. Het bereiken van deze doelen vereist voortdurende zelfontwikkeling en effectief leiderschap. En dat begint bij jezelf. Heb je het juiste inzicht in wat er werkelijk gebeurt in jouw organisatie? Of vertrouw je op het idee dat "goede cijfers automatisch tevreden medewerkers betekenen"? Ben je op de hoogte van hoe de onderlinge samenwerking verloopt en weet je écht hoe medewerkers het leiderschap ervaren? Weet jij wat er écht speelt? 

Deze CEO's gingen je voor

Lees de inspirerende verhalen van vier CEO's die wilden begrijpen wat er écht leefde onder hun collega's. Ze vertellen over hoe ze de resultaten van het Trust Index™ medewerkersonderzoek gebruikte als startpunt, welke reis ze hebben doorgemaakt en wat de (eerste) resultaten zijn. 

Laten we een keer koffie drinken

Maak zelf makkelijk en snel een afspraak of lees meer over het Trust Index-medewerkersonderzoek. Heb je nog een vraag? Je kunt ons bereiken op 020 260 0694 of NL_info@greatplacetowork.com.

6x waarom je wil weten wat er écht speelt

Het begrijpen van wat er écht op de werkvloer speelt, is van onschatbare waarde wanneer je wilt bouwen aan een gezonde, groeiende en veerkrachtige organisatie. 

Vertrouwen als motor voor succes

Great Place To Work begeleidt je naar een cultuur waarin vertrouwen centraal staat en iedereen gezien, gehoord en gewaardeerd wordt. Ons Trust Index™ medewerkersonderzoek meet vertrouwen, trots en plezier, en biedt inzicht in jouw prestaties als werkgever.

Deze resultaten leiden tot concrete doelen voor een verbeterde organisatiecultuur, wat leidt tot betere resultaten, omzetgroei en innovatie. We streven voortdurend naar verbetering en groei, samen met jou, om het potentieel van goed werkgeverschap in jouw organisatie volledig te benutten. 

GPTWNL-NinaVanVliet-165_websize

Ontdek het belang van cultuur

Hoewel organisatiecultuur niet volledig zichtbaar is, is het bepalend voor de manier waarop een organisatie functioneert en presteert.

In deze whitepaper ontdek je onder meer

  • Wat een succesvolle cultuur kan opleveren

  • Jouw rol als leider in het creëren van een succesvolle cultuur 

  • Een concreet stappenplan voor cultuurverandering

Vraag de whitepaper aan

René
"Als je vertrouwen en respect vanuit het leiderschap laat zien, heeft dat effect op je medewerkers. Ze voelen zich dan gezien en gewaardeerd en zijn daarom bereid om een stapje extra te zetten."
René Brouwers, CEO en leiderschapscoach bij Great Place To Work

Meer inspiratie

Walk Your Talk 2_Great Place To Work
Podcast

CEO's van de Best Workplaces van Nederland delen hun ervaringen

Wencke gaat in gesprek met CEO's over thema's als psychologische veiligheid, autonomie, vertrouwen en werk-privé balans.

Luister de podcasts