Werkgeluk en de onmisbare rol van cultuur » Great Place to Work Nederland

Werkgeluk en de onmisbare rol van cultuur 

Het thema Werkgeluk is de afgelopen jaren een veelgehoord onderwerp als het gaat om goed werkgeverschap en succesvolle organisaties. In hoeverre heb je als organisatie zelf invloed op het werkgeluk van de medewerkers? Vanuit het gedachtegoed van Great Place to Work is vertrouwen de essentie. Het is de basis om een goede organisatiecultuur te bouwen én om medewerkers de mogelijkheid te geven om te ‘floreren’. 

In deze publicatie gaan wij dieper in op wat het betekent om vertrouwen te bouwen, delen vijf Best Workplaces (Lean Consultancy Group, Tony's Chocolonely, Experius, coöperatie DELA en ICM opleidingen & trainingen, hun visie op werkgeluk en geven wij drie tips om aan de slag te gaan met werkgeluk binnen jouw organisatie. 

Vraag de publicatie aan via het aanvraagformulier op deze pagina en laat je inspireren met praktische voorbeelden en tips!

Ja, ik ontvang graag de whitepaper over Werkgeluk

Organisatie:Ja, ik blijf graag op de hoogte van nieuwe publicaties en meld mij aan voor de nieuwsbrief:

Ja, ik heb interesse in een telefonisch 15 minuten adviesgesprek (vrijblijvend):

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Great Place to Work® om mijn gegevens te verwerken, op een manier zoals omschreven staat in de privacyverklaring.

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC