Special Report World's Best Workplaces 2018 » Great Place to Work Nederland

Special Report World's Best Workplaces

Worlds Best 2018

Great Place to Work heeft op maandag 15 oktober voor de 8e keer de World’s Best Workplaces bekendgemaakt. Dit is de enige wereldwijde werkgeverslijst die gebaseerd is op zowel de mening van de medewerkers als op het werkgeversbeleid. 25 multinationals behoren tot deze selectie van goede werkgevers en lieten 27 andere multinationals achter zich. Een World’s Best Workplace is een organisatie die in meer dan vijf landen (Great Place to Work publiceert nationale Best Workplaces lijsten in 57 landen) erkend is als goede werkgever vanuit het perspectief van de medewerker (gemeten door 58 stellingen over de mate van vertrouwen, trots en plezier) en vanuit het perspectief van de organisatie (analyse van het werkgeversbeleid op basis van negen thema’s). 

Ontdek in het Engelstalige rapport:

  • De volledige lijst van de 25 World's Best Workplaces
  • Facts & figures met onder andere de criteria voor deelname
  • 25 bedrijfsprofielen met daarin ook Best Practices op het gebied van diversiteit, inclusie en bijdrage aan de maatschappij. 

Ja, ik ontvang graag de Special World's Best Workplaces 2018Ja, ik heb interesse in een telefonisch 15 minuten adviesgesprek (vrijblijvend):

Ja, ik blijf graag op de hoogte van nieuwe publicaties en meld mij aan voor de nieuwsbrief:Ontdek in het persbericht de belangrijkste trends, de negen Nederlandse Best Workplaces die mede door hun scores bij de World's Best Workplaces behoren en de achtergrondinformatie. 


Wie zijn de Best Workplaces van 2018? Welke organisaties staan op nummer 1 in de verschillende categorieën? En welke branches zijn het sterkst vertegenwoordigd? Ontdek het in de 
Special Best Workplaces 2018


Great Place to Work helpt, op basis van een universele methodologie, jaarlijks wereldwijd, vanuit haar 52 kantoren, meer dan 6.000 organisaties bij hun ontwikkeling naar goed werkgeverschap. Ontdek de voordelen van een internationaal onderzoek voor jouw organisatie. 

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC