Menu
jukan-tateisi-bJhT_8nbUA0-unsplash

Kansengelijkheid

Kijk en luister naar betekenisvolle gesprekken tussen CEO en talent over verschillende thema's. In deze aflevering: Virginia en Rochelle van Dopper over kansengelijkheid.

Kansengelijkheid

Virginia Yanquilevich en Rochelle van de Looij van Dopper praten over kansengelijkheid, positieve discriminatie en je bewustzijn van persoonlijke privileges.

Bekijk de video
Great Conversations Dopper

“In een veilige omgeving waarin je kan praten over talent en ambitie, geloof ik dat iedereen een kans heeft."

Virginia Yanquilevich, CEO bij Dopper

Over Great Conversations

Met Great Conversations willen we organisaties inspireren om ook met elkaar in gesprek te gaan. Deze gesprekken leiden tot nieuwe perspectieven, een verruimde blik en openstaan voor andere ideeën. Dit stimuleert de innovatiekracht en groei van jouw organisatie.

Trust Index-vragenlijst_Great Place To Work 2023

Een goed gesprek begint bij veiligheid

Met de Trust Index ontdek je wat er écht speelt op de werkvloer

Download de gratis whitepaper

Een veilig gesprek voeren

Mentale gezondheid, diversiteit, gelijkheid: het zijn onderwerpen waar je niet zo snel over begint bij het koffieautomaat. Erover praten kan lastig of zelfs ongemakkelijk zijn. Een goed gesprek voeren over dit soort thema’s vraagt dan ook om een veilige omgeving.

Maar hoe creëer je zo’n omgeving? Consultant Marieke legt uit hoe je met elkaar een open gesprek voert waarin iedereen de ruimte voelt om eerlijk te zijn.

Kaartspel