Menu
partnerverlof

Gendergelijkheid

Kijk en luister naar betekenisvolle gesprekken tussen CEO en talent over verschillende thema's. In deze aflevering: Bas en Tess van AFAS Software over gendergelijkheid.

Gendergelijkheid

Bas van der Veldt en Tess Jonker van AFAS Software praten over grensoverschrijdend gedrag, meer vrouwen aan de top, het belang van rolmodellen en gendergelijkheid.

Bekijk de video
Great Conversations AFAS

“Als er gelijke kandidaten zijn, dan heeft de vrouw de voorkeur. Zeker in een team met alleen maar mannen.” 

Bas van der Veldt, CEO bij AFAS Software

Over Great Conversations

Met Great Conversations willen we organisaties inspireren om ook met elkaar in gesprek te gaan. Deze gesprekken leiden tot nieuwe perspectieven, een verruimde blik en openstaan voor andere ideeën. Dit stimuleert de innovatiekracht en groei van jouw organisatie.

Trust Index-vragenlijst_Great Place To Work 2023

Een goed gesprek begint bij veiligheid

Met de Trust Index ontdek je wat er écht speelt op de werkvloer

Download de gratis whitepaper

Een veilig gesprek voeren

Mentale gezondheid, diversiteit, gelijkheid: het zijn onderwerpen waar je niet zo snel over begint bij het koffieautomaat. Erover praten kan lastig of zelfs ongemakkelijk zijn. Een goed gesprek voeren over dit soort thema’s vraagt dan ook om een veilige omgeving.

Maar hoe creëer je zo’n omgeving? Consultant Marieke legt uit hoe je met elkaar een open gesprek voert waarin iedereen de ruimte voelt om eerlijk te zijn.

Kaartspel