Great Conversations

In Great Conversations verbinden we CEO aan talent om te praten over belangrijke onderwerpen op de werkvloer, zoals gelijkheid, diversiteit en mentale gezondheid. Een echt gesprek, van mens tot mens.

Met Great Conversations willen we organisaties inspireren om ook met elkaar in gesprek te gaan. Deze gesprekken leiden tot nieuwe perspectieven, het verruimen van je blik en openstaan voor andere ideeën. Dit stimuleert de innovatiekracht en groei van jouw organisatie.

logo-in

Start het gesprek

Praten over gevoelige onderwerpen kan lastig zijn. Hoe begin je erover? En welke vragen stel je? Daarom hebben we een kaartspel gemaakt met 35 vragen om betekenisvolle gesprekken op gang te brengen.

Vraag het kaartspel aan
Kaartspel

Zo voer je een veilig gesprek met elkaar

Marieke Een gesprek voeren over gevoelige thema’s vraagt om een veilige omgeving. Alleen dan kan iedereen eerlijk zijn. Maar hoe creëer je zo’n omgeving van vertrouwen? 

Great Place to Work consultant Marieke legt uit hoe je met elkaar een veilig gesprek voert waarin iedereen de ruimte voelt om open te zijn.

 

Bekijk alle Great Conversations

In de Great Conversations gaan de CEO en een talent in gesprek over belangrijke thema's. Ontdek hieronder de vijf video's over gendergelijkheid, neurodiversiteit, LGBTQIA+, kansengelijkheid en mentale gezondheid.

Bas en Tess van AFAS Software over gendergelijkheid

AFAS_4.00-1

Bekijk de video

Erik en Jerry van ICM opleidingen & trainingen over neurodiversiteit

ICM_1.56-2

Bekijk de video

Dimi en Duarte van DEPT over LGBTQIA+

DEPT_3.04-1

Bekijk de video

Virginia en Rochelle van Dopper
over kansengelijkheid

Dopper_0.28Bekijk de video

Nicole en Sandra van Kindergarden
over mentale gezondheid

Kindergarden_2.35-1

Bekijk de video

logo-in

Trust Index™

Om kwetsbare gesprekken te voeren, is een veilige werkomgeving nodig. Met het Trust Index-medewerkersonderzoek krijg je inzicht in wat er écht speelt binnen jouw organisatie, doordat medewerkers anoniem hun feedback geven.

Benieuwd naar de universele waarden die wij uitvragen?

Bekijk de Trust Index
Cultuur_Great Place to Work

Over Great Place To Work

Great Place To Work helpt organisaties bij het creëren van een organisatiecultuur waarin vertrouwen centraal staat. 

Dit doen we met de Trust Index, het medewerkersonderzoek waarmee we vertrouwen, trots en plezier meten. Met dit onderzoek krijg je inzicht in wat er echt speelt op de werkvloer: wat gaat er al goed en wat kan er nog beter? 

We geloven dat vertrouwen de basis is voor betere individuele prestaties, betere teamprestaties en betere bedrijfsresultaten. Groei en innovatie volgen dan vanzelf. 

Ben je klaar om te werken aan jouw organisatiecultuur? Plan een online kennismaking!