Flag

Branddoctors

Branche
Marketing
 
Locatie

Nieuwegein

Aantal medewerkers

16

Website

Branddoctors.com/

Branddoctors-logo
www.greatplacetowork.nl_workplace_item_4280_Branddoctors

Over deze organisatie

Branddoctors is een strategisch marketingbureau dat in de afgelopen 20 jaar flinke impact heeft gemaakt voor een groot aantal bekende merken. Met de Branddoctors formule helpen we organisaties om stap voor stap te bouwen aan samenhang tussen de visie, je positionering, je proposities tot aan de klantervaring. Onze kracht is een combinatie van strategisch merkdenken, scherpe klantinzichten formuleren en creatief vertalen naar concrete toepassingen. Met onze kennis van verandermanagement en organisatieontwikkeling maken we vervolgens ook aan de binnenkant het verschil. Zo voegen we waarde toe aan het leven van mensen.

Branddoctors-Great-Place-to-Work-Certified-BetteBakker

"Bij Branddoctors zijn we oprecht geïnteresseerd: In de klant, in de wereld om ons heen en in elkaar. Iedereen is enorm gedreven en we geven allemaal elke dag alles wat we in huis hebben, maar tegelijkertijd heerst hier een warme sfeer."

Bette Bakker
 
100%
Branddoctors stelt vertrouwen in zijn medewerkers en biedt hen de ruimte om hun functie uit te oefenen.
100%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
100%
Ik ben er trots op anderen te vertellen dat ik hier werk.
100%
Mensen geven hier om elkaar.
Branddoctors-Great-Place-to-Work-Certified-3

Great Place to Work over

Branddoctors is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Branddoctors gecertificeerd. 

De medewerkers van Branddoctors scoren (met een 100% respons op het medewerkersonderzoek) het hoogst op het thema Kameraadschap. Zo scoort onder andere de stelling ‘Dit is een leuke plek om te werken' 100%. 

Branddoctors-Great-Place-to-Work-Certified-MikeJanssen

"Bij Branddoctors krijg je veel verantwoordelijkheid in projecten met klanten. Die gaat gepaard met veel vrijheid om daarin de juiste keuzes te maken. Dat is uitdagend, maar dan leer je het snelst. Door de grote betrokkenheid van je collega’s sta je er nooit alleen voor."

Mike Janssen

Werken bij

Branddoctors bestaat uit zo’n 16 strategen en creatieven die samenwerken in 2 zelfsturende teams. We zijn bevlogen in ons werk, betrokken bij onze opdrachtgevers en geven 200%. We vieren successen en steunen elkaar wanneer het minder gaat. We zijn flexibel, onze werktijden delen we grotendeels zelf in en we geven gezamenlijk vorm aan de richting van het bedrijf. Zo zijn we zelf ook altijd in beweging.

Grow and flow! Zo belangrijk vinden wij groei en ontwikkeling. We willen onze mensen in staat stellen en aansporen het verschil te maken – en daar intens van genieten.

Naast veel ruimte en aandacht om te leren binnen en buiten projecten, is er ruimte om formele training te volgen. In gezamenlijk overleg bepalen we wat zinvol is voor jou specifiek en het team als geheel.

Ook heeft Branddoctors mentoren die je ondersteunen en coachen bij het bereiken van je groeidoelstellingen. Alle mentoren zijn getraind om die rol te kunnen vervullen. Degene van wie jij denkt het meeste te kunnen leren, die jou het meeste kan uitdagen om het beste uit jezelf te halen, kies je als mentor.

Door de combinatie van coaching, opleiding en ‘learning on the job’ kun je binnen Branddoctors worden wie je wilt zijn.

Wil jij je aansluiten bij Branddoctors? Kijk hier naar de mogelijkheden.

Branddoctors-Great-Place-to-Work-Certified-Heidi

Contactpersoon
Heidi Wielens


E-Mail: heidi@branddoctors.com