Flag

House of Tenders

Branche

Professionele dienstverlening

Locatie

Utrecht

Aantal medewerkers

15

Website

houseoftenders.nl

Logo-House-of-Tenders-Great-Place-to-Work-Certified
House-of-Tenders-Great-Place-to-Work-Certified-1

Over deze organisatie

House of Tenders is een consultancybureau dat bedrijven verder helpt in de tenderbusiness. We schrijven en reviewen EMVI- en BPKV-plannen, adviseren bij BPKV-interviews en leiden tendercoördinators op. Ook bieden we omgevingsmanagement en grafisch vormgeving aan.

Elianne-van-der-Linden-House-of-Tenders-Great-Place-to-Work-Certified

"Iedereen heeft andere projecten, toch voelt het alsof we een collectief zijn. We vieren elkaars successen, helpen elkaar en leven met elkaar mee. De onderlinge sfeer is super. Naast dat het werk leuk is, voel ik me hier thuis en op mijn gemak. Ons bedrijf doet haar naam eer aan!"

Elianne van der Linden
Planschrijver
100%
Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt.
100%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
95%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
98%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
House-of-Tenders-Great-Place-to-Work-Certified-2
House-of-Tenders-Great-Place-to-Work-Certified-3

Great Place to Work Certified

House of Tenders is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is House of Tenders gecertificeerd. 

Met een response van 100% scoren de medewerkers House of Tenders het hoogst op Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Ik kan hier mezelf zijn' 100%.

Arjan-van-Leest-House-of-Tenders-Great-Place-to-Work-Certified

"We geven veel verantwoordelijkheid en zorgen voor individuele begeleiding en coaching. Zo leren medewerkers snel en blijft het werk leuk en uitdagend."

Arjan van Leest
Oprichter / Directeur

Werken bij House of Tenders

Wij zetten ons iedere dag in voor ons team op allerlei manieren. Van intensieve begeleiding tot koffiemomentjes. Daarnaast hebben we aandacht voor professionele interesses en doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld in de vorm van spin-off’s.

Natuurlijk is een eerste werkdag spannend en dat begrijpen we. Op je eerste werkdag ontvangen we je met een warm welkom en zorgen we dat alle benodigheden, zoals je laptop en telefoon, voor je klaar liggen. Ook maak je zo snel mogelijk kennis met je nieuwe collega’s en hebben we speciaal voor onze nieuwe medewerkers een inwerk- en opleidingsprogramma. Vanaf de eerste dag wordt je gekoppeld aan een buddy en samen leer je in de eerste week hoe tenderen op hoofdlijnen werkt. De eerste 3 tenders schrijf je dan ook samen met je buddy. Na het inwerkprogramma ga je zelfstandig aan het werk. Natuurlijk kan je later altijd nog vragen stellen aan je buddy. Daarnaast zorgen wij dat alle medewerkers permanent worden gemonitord en begeleid, bijvoorbeeld door de begeleiding van een projectleider. Maar ook kijken we naar leerlijnen en competenties, is er maandelijks coaching, houden we iedere 8 weken een voortgangsgesprek, werken we met een tenderinteresseprofiel en monitoren we elke week de werkdruk en capaciteit. Iedere vrijdagmiddag is opleiding vaste prik middels onze School of Tenders en we sluiten elke vrijdag af met Feest van de Week. En winnen we een tender… dan vieren we dat natuurlijk! Op kantoor staat standaard de champagne koud.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de vacatures!

Cristian-Kleijweg-House-of-Tenders-Great-Place-to-Work-Certified

Contactpersoon
Cristian Kleijweg
Partner / Mededirecteur

E-Mail: c.kleijweg@houseoftenders.nl