Flag

Yellowgrape

Branche
e-Commerce
Locatie

Amsterdam

Aantal medewerkers

35

Website

yellowgrape.nl

Logo-Yellowgrape-Great-Place-To-Work-Certified (1)
YG-GPTW-intro-foto-1

Over deze organisatie

Yellowgrape is een Amsterdams e-commerce bureau dat succesvolle bedrijven helpt om hun succes naar nog grotere hoogtes te tillen. Ons team van specialisten ontwikkelt datagedreven online marketing strategieën waarmee conversiecijfers van klanten door het plafond gejaagd worden.

YG-GPTW-testimonial-Berend

“Dankzij de verantwoordelijkheden, trainingen en de algemene drijfveer van het team om voorop te lopen, blijf ik mijzelf bij Yellowgrape ontwikkelen. De uitdagende projecten, gemoedelijke sfeer en activiteiten buiten werk om zorgen ervoor dat ik met plezier naar mijn werk toe ga.”

Berend Jonckers
Campaign Manager
100%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
98%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
 
98%
Management is integer en oprecht. 
 
97%

Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt.

YG-GPTW-slider-foto1

Great Place to Work Certified

Yellowgrape is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Yellowgrape gecertificeerd. 

Bij Yellowgrape scoren de medewerkers het hoogst op Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Ik kan hier mezelf zijn' 100%.

Lees ook de blog die Yellowgrape schreef over hun certificering!

YG-GPTW

"Vanaf begin 2018 ben ik werkzaam bij Yellowgrape. Op mijn eerste dag lag mijn eigen Yellowgrape trui, laptop en een klein handgeschreven kaartje al klaar op het bureau.

Zodra je binnenstapt in het mooie grachtenpand heerst er een relaxte sfeer/vibe. Ook tijdens Covid 19 werd ik thuis regelmatig verrast doordat er een bezorger aan de deur stond met een uitgebreid ontbijt of een fles Cava. Vooral in het begin van deze pandemie kon ik thuis wel zo'n opkikker gebruiken!

Niet alleen de persoonlijke aandacht is goed geregeld. Het management heeft een duidelijke visie en de werknemers worden hiervan regelmatig op de hoogte gebracht. Ook is er extra aandacht geschonken aan de Pensioenregeling en mogen werknemers gebruik maken van een Hypotheek arrangement. Dit zijn maar enkele voorbeelden waarom ik Yellowgrape een top bedrijf vind om bij te werken."

- Tom Suurling, Senior Campaign Developer

Lees meer
Rik-van-den-Wijngaard-Creative-Director-Founder-1

“Yellowgrape is een grote, bonte familie, een verzameling van steeds meer gezichten, ideeën en talenten. Met iedere nieuwe collega verandert Yellowgrape een beetje van identiteit, wordt rijker, beter. Dit vind ik ook het leukste ding aan ons werk. Iedere dag weer inspireren we elkaar. Wat een voorrecht om met zoveel talent en geestdrift omgeven te zijn! We werken hard, maar niet zonder onze kop te verliezen. Samen eten, het leven vieren. Dat is ook Yellowgrape. We zijn first and foremost Yellowfamily.”

Rik van den Wijngaard
Creative Director & Founder

Werken bij Yellowgrape

Wanneer er een nieuwe medewerker start bij Yellowgrape, zorgen we er voor dat hij of zij kennis heeft gemaakt met (een deel van) het team en de werkplek. Tijdens de eerste dagen zijn de directe collega’s goed voorbereid, zodat zij de nieuwe medewerker stapsgewijs in kunnen werken. Dit gaat niet alleen om het installeren van de laptop, het klaarleggen van de sleutel en Yellowgrape merchandise, maar ook het uitwerken van een planning en briefings. Daarnaast nemen we de nieuwe medewerker mee in het verhaal van Yellowgrape aan de hand van de Culture Audit. Hiermee hopen we hopen we een duidelijk verwachtingspatroon te kunnen schetsen.

Het inwerken gebeurt onder het genot van een kop verse koffie waarin we de tijd nemen om een en ander uit te leggen en elkaar te leren kennen. We vinden het erg belangrijk dat onze nieuwe collega zich zo snel mogelijk thuis voelt. Daarom betrekken we hem of haar vanaf het begin bij meetings die van toepassing zijn op de functie, maar geven we ook ruimte en tijd om te leren.

We koppelen de nieuwe medewerker aan een vaste buddy. Dit is doorgaans de collega waar hij of zij het meest mee zal samenwerken. Hiermee proberen we het inwerkproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Ook in de eerste weken blijven de koffiemomenten tussen de nieuwe medewerker en diverse collega’s een belangrijk onderdeel van het onboarding proces. Als er interne of externe events, uitjes of borrels op de planning staan wordt hij of zij daar gewoon voor uitgenodigd.

Gijsje-Wissenburg-People-and-Culture-Manager

Contactpersoon

Gijsje Wissenburg
People & Culture Director


E-Mail: careers@yellowgrape.nl