Flag

AFAS Software

Branche
Software
Locatie
Leusden
Aantal medewerkers
600
Website
http://werkenbijafas.nl/
AFAS-Software-logo-Great-Place-To-Work-Certified (1)
FAVORI - Cirque du AFAS - Def serie069

Over deze organisatie

We zijn een Nederlands familiebedrijf. Met een sterk DNA, dat zich het beste laat beschrijven met onze kernwaarden: doen, vertrouwen, gek, en familie. Zo werken we dus ook. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, en vooral: vol passie voor onze klanten.
Seif-Al-Jan-AFAS-Great-Place-To-Work-Certfied

Als je werkt bij AFAS dan bén je AFAS. Ik weet gewoon dat ik altijd 100% vertrouwen en de mogelijkheden krijg om elke dag het maximale uit mezelf en onze klanten te mogen halen. Het is gewoon écht.

Seif Al-Jan
Consultant
97%
Een gevoel van trots op de prestaties van het team
97%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
97%
Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt.
97%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
AFAS-Software-Great-Place-To-Work-Certified

Great Place to Work over

AFAS Software is getoetst op de Great Place To Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is AFAS Software voor het tweede jaar op rij gecertificeerd. 

De medewerkers scoren AFAS Software het hoogst op de onderlinge verbondenheid en plezier. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt ' 99%.

Britt-Breure-AFAS-Great-Place-To-Work-Certified

Bij ons staan medewerkers echt op één, zelfs een beetje boven klanten. Wij werken dagelijks aan blije medewerkers waardoor zij lekker in hun vel zitten en zo optimaal mogelijk kunnen presteren. Doen wat je belooft en maximaal vertrouwen geven is daarbij van onschatbare waarde.

Britt Breure
HR Directeur

Werken bij

Op de eerste werkdag krijgen nieuwe collega's een rugzak met hierin een aantal goodies. Ook gaan nieuwe medewerkers op de eerste werkdag langs ICT om de werklaptop in ontvangst te nemen. Met de tag die je collega's krijgen op de eerste werkdag, kunnen zij op elke verdieping van het AFAS-pand komen.

De buddy van de nieuwe collega geeft een rondleiding langs alle afdelingen en geeft hierbij een korte toelichting. Op deze manier krijgt de nieuwe collega een beeld van het bedrijf en de werkzaamheden die hier worden uitgevoerd. Hierna hebben nieuwe collega's de tijd om te socializen. Collega's kunnen onder andere een ‘voorstel-document’ schrijven op de laptop. Tijdens de lunch kan men de collega’s beter leren kennen.

Ook staat er een compleet inwerkprogramma klaar op het intranet met allerlei taken die de betreffende periode uitgevoerd dienen te worden, van cursussen over het gebruik van onze software tot het lezen van een inspirerend boek.

Wil je weten hoe het is om te werken bij AFAS Software? Bekijk de vacatures

Contactpersoon
Britt Breure
HR Directeur

E-Mail: britt.breure@afas.nl