Compagnon » Great Place to Work Nederland

Compagnon

Branche
HR-dienstverlening
Locatie:
Zoetermeer
Opgericht in
2000
Aantal medewerkers
69
             
Over deze organisatie
Compagnon is HR-specialist en biedt oplossingen voor recruitment-, career, en HR-management. Zij willen mensen en organisaties helpen om succesvol te zijn op de arbeidsmarkt. Zij willen een echte compagnon zijn door zowel op relatie als op resultaat hoog te scoren. Compagnon werkt aan onderling vertrouwen als basis voor een optimale samenwerking en gezamenlijke groei.

"Door de vrijheid en verantwoordelijkheid die ik van Compagnon krijg, heb ik een ideale werk-privé balans."
Sandro Dhonre

Great Place to Work over

Compagnon is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij zowel de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie als op negen thema’s binnen hun werkgeversbeleid is gemeten. 

De tulp is het symbool van Compagnon en dit wordt in de organisatie op veel vlakken doorgevoerd: van een bos tulpen bij indiensttreding, een glazen tulpsculptuur bij afscheid , een tulpendag tot een tulpentaart. De tulp staat voor groei, daar waar Compagnon samen met medewerkers en klanten naar streeft. Compagnon blinkt uit in onder andere het verwelkomen van nieuwe collega's. Aan alles lijkt te zijn gedacht. Van het geven van originele welkomstcadeaus (de kartonnen tulpen) en het bieden van begeleiding door collega's tot het regelen van logistieke zaken; nieuwe collega's komen in een warm bad terecht. Compagnon is een jonge, energieke en dynamische organisatie waar medewerkers een fijne werksfeer en prettige samenwerking met collega's ervaren. 

"Bij Compagnon kan ik de beste versie van mijzelf zijn!"
Mariët Schuring

Werken bij

Hoog scoren op resultaat én relatie is het streven bij Compagnon. Zodra een nieuwe medewerker binnen komt, start er een uitgebreid en persoonlijk onboarding traject, omschreven in een persoonlijk inwerktraject, waarbij de focus ligt op het leren kennen van onze organisatie, de collega’s, de werkprocessen en het klaarstomen van de professional voor een opdracht.

Tijdens de introductiebijeenkomst en kennismakingslunch met de directie komen de producten/diensten en visie van Compagnon aanbod. Daarnaast worden er verschillende workshops aangeboden, waarbij de nadruk ligt op zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling. Gedurende dit gehele traject blijven de verantwoordelijke Consultant en de Buddy aangesloten om de nieuwe medewerker wegwijs te maken. Als de onboarding is afgerond, vindt er een evaluatiegesprek plaats waarin er wordt gevraagd naar ervaringen en feedback.

Benieuwd naar de vacatures bij Compagnon? Ontdek hun vacaturepagina

Contactpersoon
Marieke Lansdaal


Follow Compagnon

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC